Brașov. O tânără a fost arestată după ce a furat un plic cu bani, dintr-o farmacie. Hoți prinși la furat din magazine

Last Updated on ianuarie 8, 2024 Polițiștii din Brașov anunță că au prins mai mulți hoți, zilele trecute. O tânără a fost reținută de polițiști după ce a furat un plic cu bani, dintr-o farmacie din județul Brașov.

La data de 06 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș au fost sesizați cu privire la faptul că, în timp ce își efectua serviciul, din geanta unei persoane, angajată a unei unități economice, ar fi fost sustrasă o sumă de bani.

Brașov. O tânără a fost arestată după ce a furat un plic cu bani, dintr-o farmacie. Hoți prinși la furat din magazine 1

În urma sesizării, polițiștii au efectuat cercetări, iar, în scurt timp, au stabilit împrejurările în care ar fi fost comisă infracțiunea și au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, respectiv o tânără, în vârstă de 22 de ani, din municipiul Făgăraș.

Astfel, s-a stabilit faptul că, în timpul serviciului, persoana vătămată a părăsit incinta unității economice și s-a deplasat la o farmacie, având asupra sa o geantă, în care se afla și un plic ce conținea suma de bani sustrasă. Cu ocazia efectuării unei plăți la farmacie, persoana vătămată a uitat plicul cu bani sub tejghea, acesta fiind însușit ulterior de tânăra în vârstă de 22 de ani”, a explicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent șef principal Daniel Zontea, citat de mytex.ro.

Banii au fost recuperați de polițiști, iar suspecta a fost reținută și depusă în cadrul Centrului de Reținere și Arestare Preventivă, pentru o perioadă de 24 de ore.

Hoți din magazine, arestați. Unul dintre ei furase un GPS, pentru o mai bună orientare

Ieri în jurul orei 11:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 5 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat a sustras bunuri din incinta unei societăți comerciale. În urma cercetărilor întreprinse, agenții au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, respectiv un bărbat, în vârstă de 54 de ani, din municipiul Brașov.

Acesta a sustras un sistem de navigație GPS, pe care l-a introdus în geantă și a trecut linia caselor de marcat, fără să achite contravaloarea produsului, scrie Biz Brasov.

Tot ieri, în baza unei alte sesizări, polițiștii de la aceeași secție au stabilit identitatea unei persoane care a sustras mai multe articole din incinta unui magazin din municipiul Brașov, pe care nu le-a achitat la ieșirea din magazin.

În ambele cazuri prejudiciul a fost recuperat, iar după administrarea probatoriului, bărbații au fost reținuți și introduși în cadrul Centrului de Reținere și Arest Preventiv, pentru 24 de ore.

Previous Story

(Video) Accident Brașov. Momentul impactului dintre un autobuz și un autoturism. Filmarea șoferului de autobuz

Next Story

Aeroportul Brașov, critici dure. „Stai cu aeroportul lângă tine și n-ai făcut nimic/ Pentru un circ total degeaba am pierdut un an”, spune managerul de proiect al Aeroportului în cadrul CJ Braşov