(Video) Ce cadou inedit a primit milionarul brașovean Călin Donca de Crăciun. „Oare ce a venit la mine în acest an?! Nu, nu este un ceas”

Last Updated on decembrie 26, 2023 Milionarul brașovean Cîlin Donca a petrecut prima săptămână din arestul la domiciliu în apartamentul mamei sale din Brașov. În Ajun de Crăciun, Donca a împărtășit cu urmăritorii săi un strop din magia Crăciunului, dar și ce cadou a primit în acest an.

Dacă până acum afaceristul a fost obișnuit cu cadouri scumpe, după cele trei luni petrecute în arest, Călin Donca a realizat ceea ce contează cu adevărat, liniștea de acasă și timpul petrecut cu familia. Afaceristul a primit în dar două cărți ce au legătură cu Divinitatea și a mărturisit faptul că în arest obișnuia să citească aproximativ trei ore pe zi, lucru pe care și la propus și-n libertate.

(Video) Ce cadou inedit a primit milionarul brașovean Călin Donca de Crăciun. „Oare ce a venit la mine în acest an?! Nu, nu este un ceas” 1

Am primit și un cadou. Oare ce a venit la mine în acest an?! Nu, nu este un ceas. Cărți dragii mei, cărți. Moș Crăciun a considerat că trebuie să primesc cărți. Mulțumesc lui Moș Crăciun! Am treabă acum, am citit câte trei ore pe zi în ultimele trei luni și cred că ar trebui să-mi mențin obiceiul”, a spus Călin Donca, într-un video postat pe contul său de Instagram, scrie Kanal D.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Calin Donca (@calindonca)

„Sa fim recunoscatori pentru rasaritul soarelui dimineata, pentru o ceasca de cafea calda, pentru zambetul unui prieten sau pentru o melodie care ne ridica moralul. Sa fim recunoscatori pentru sanatatea noastra, pentru puterea de a ne ridica dupa esecuri si pentru oportunitatile pe care le avem in fiecare zi.

Sa nu asteptam sa pierdem aceste lucruri pentru a le aprecia cu adevarat. Sa invatam sa fim recunoscatori pentru ele chiar acum, in acest moment. Sa ne bucuram de ele si sa le pretuim, pentru ca ele ne aduc bucurie si fericire in viata noastra.

Asa ca, astazi, sa ne oprim pentru un moment si sa ne exprimam recunostinta pentru toate aceste lucruri marunte, dar minunate, pe care le avem in viata noastra. Sa fim optimisti si sa ne bucuram de fiecare zi, pentru ca viata este frumoasa si plina de surprize placute”, a mai scris Călin Donca pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Calin Donca (@calindonca)

Previous Story

Update. Un copil carbonziat a fost găsit la Ferma Dacilor din Tohani. Cum arată pensiunea după incendiu (Video) 

Next Story

Un băiat de 7 ani din Brașov a primit inima unui adolescent italian. „El nu știe că i s-a făcut transplant”