Update. Un copil carbonziat a fost găsit la Ferma Dacilor din Tohani. Cum arată pensiunea după incendiu (Video) 

Last Updated on decembrie 26, 2023 Unul din cei trei copii dispăruți în incendiul de la complexul turistic Ferma Dacilor a fost găsit carbonizat, a declarat prefectul județului Prahova, Virgiliu Nanu. Ar fi vorba despre unul dintre copiii patronului, anunță Antena 3.

Cadavrul copilului a fost găsit de pompierii care intervin la incendiul izbucnit, marţi dimineaţă, la complexul turistic din satul prahovean Tohani, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, conform stiripesurse.ro

Update. Un copil carbonziat a fost găsit la Ferma Dacilor din Tohani. Cum arată pensiunea după incendiu (Video)  1

Ora 9.23: Patronul pensiunii este Cornel Dinicu. Potrivit informațiior de la această oră, fiul acestuia s-ar număra printre persoanele dispărute.

Ora 9.21: Pompierii au găsit și corpul unui adult decedat, a anunțat prefectul județului Prahova, scrie G4 Media.
Ora 9.18: Corpul carbonizat al unui copil a fost scos din pensiunea mistuită de flăcări, a anunțat ISU Prahova.

Update. Un copil carbonziat a fost găsit la Ferma Dacilor din Tohani. Cum arată pensiunea după incendiu (Video)  2

Se pare că erau patru turiști, restul, prieteni ai patronului pensiunii. Este vorba despre o pensiune parter + mansarda din lemn, pe o suprafață aproximativă de 1.000 de metri pătrați.

Cei de la parter s-au autoevacuat, însă cei de la mansardă nu au mai apucat să se autoevacueze. Acum a fost identificată o victimă din cele opt. Discutăm despre cinci adulți și trei copii. Victima găsită, cred că este vorba despre un copil. Nu știu să vă răspund al cui este copilul, pentru că este complet carbonizat. Se pare că erau trei copii în clădire.

Update. Un copil carbonziat a fost găsit la Ferma Dacilor din Tohani. Cum arată pensiunea după incendiu (Video)  3

Încă nu s-a intrat în clădire, deoarece acoperișul a căzut. În continuare, în interior arde mocnit și urmează să se intre să se caute în continuare cele șapte victime care sunt de negăsit. Pe zona centrală, tot acoperișul este căzut”, a declarat Virgil Nanu, prefectul județului pentru Antena 3.

Cum arată pensiunea după incendiu:

Previous Story

(Video) Incendiu de proporții la Ferma Dacilor din Tohani. Sunt dispăruți 5 adulți și 3 minori

Next Story

(Video) Ce cadou inedit a primit milionarul brașovean Călin Donca de Crăciun. „Oare ce a venit la mine în acest an?! Nu, nu este un ceas”