(Video) Accident Brașov. Update. 2 morți între Codlea și Vulcan. Una dintre victime avea doar 16 ani

Last Updated on decembrie 20, 2023 Două persoane au murit în această seară, în gravul accident auto produs între Vulcan și Codlea. Informațiile preliminare erau că este vorba de un rănit grav, în stop cardio respirator. Dar, datele de ultimă oră de la fața locului prezintă tragedia la adevărata dimensiune: 2 oameni au murit, anunță Biz Brasov.

Din păcate, un conducator auto care a fost încarcerat a fost declarat decedat. Acesta a suferit leziuni incompatibile cu viata; Copilul în vârstă de 16 ani care se afla in stop cardio respirator, din păcate, în ciuda eforturilor depuse de către personalul medical, nu a raspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarat decedat;

O persoana de sex feminin în vârstă de 38 de ani, policontuzionata, a fost transportata la UPU Brasov pentru investigatii medicale.Două minore în vârstă de 12 ani, respectiv 10 ani au suferit traumatisme craniene si abdominale și au fost transportate la Spitalul de Pediatrie pentru investigatii medicale”, au transmis reprezentanții ISU Brașov.

„În accident au fost implicate două autovehicule și în urma coliziunii dintre acestea 5 persoane au suferit leziuni, iar pentru două dintre acestea echipajele medicale prezente la față locului au declarat decesul.

În cauză, se efectuează cercetări pentru lămurirea împrejurărilor și condițiilor în care s-a produs accidentul. Circulația rutieră este blocată la acest moment, urmând ca trafic să fie redat, în integralitate, după finalizarea activităților de cercetare și indepartarea vehiculelor de pe carosabil”, au transmis polițiștii brașoveni

Știre inițială
Un grav accident auto a avut loc în această seară pe DJ 112A, între localitățile Codlea și Vulcan, unde două autoturisme s-au ciocnit violent, anunță ISU Brașov.

Impactul a provocat rănirea a 5 persoane, una dintre acestea fiind încarcerată în mașină. Printre victime, un copil se află într-o stare critică, fiind în stop cardio-respirator. Personalul medical a intervenit rapid, aplicând manevre de resuscitare în speranța de a salva viața micuțului, scrie Monitorul Expres.

(Video) Accident Brașov. Update. 2 morți între Codlea și Vulcan. Una dintre victime avea doar 16 ani 1

(foto news.ro.)

Echipele de intervenție de la ISU Brașov au reacționat prompt, trimitând la fața locului un echipaj specializat în descarcerare, două echipaje SMURD, o ambulanță SAJ, o autospecială de stingere și o autospecială de la SVSU Codlea.

Operațiunea de salvare implică acordarea asistenței medicale necesare victimelor și descarcerarea persoanei rămase captivă în autoturism. Misiunea este în continuare în dinamică, iar echipajele depun eforturi susținute pentru a gestiona situația într-un mod cât mai eficient posibil. Autoritățile monitorizează în timp real evoluția intervenției și asigură sprijinul necesar pentru gestionarea acestei situații de urgență.

Accident rutier intre doua autoturisme, pe DJ 112A intre localitățile Codlea si Vulcan. În urma accidentului au rezultat 5 victime, dintre care una încarcerată.
Un copil este în stop cardio respirator și i se aplică manevre de resuscitare de către personalul medical.

La fața locului s-au deplasat un echipaj pentru descarcerare, doua echipaje SMURD, o ambulanta SAJ, o autospecială de stingere și o autospecială de la SVSU Codlea.
Se intervine pentru acordarea asistentei medicale victimelor si pentru descarcerarea persoanei din autoturism. Misiunea este în dinamică. Revenim cu detalii”, a informat ISU Brașov, conform mytex.ro.

Un alt accident, în care au fost implicate trei autoturisme, s-a petrecut pe CAlea București, în zona Dedeman. La fața locului a ajuns un echipaj de Poliție care dirijează traficul și efectuează cercetări, scrie newsbv.ro.

Previous Story

Accidente Brașov. Copil în stare critică, ciocnire violentă între Codlea și Vulcan. Carambol lângă Dedeman (Video)

Next Story

(Foto) Accident Brașov. Un tânăr de 16 ani și un șofer încarcerat au murit, iar alte trei persoane au fost rănite între Codlea și Vulcan