Accidente Brașov. Copil în stare critică, ciocnire violentă între Codlea și Vulcan. Carambol lângă Dedeman (Video)

Last Updated on decembrie 20, 2023 Un grav accident auto a avut loc în această seară pe DJ 112A, între localitățile Codlea și Vulcan, unde două autoturisme s-au ciocnit violent, anunță ISU Brașov.

Impactul a provocat rănirea a 5 persoane, una dintre acestea fiind încarcerată în mașină. Printre victime, un copil se află într-o stare critică, fiind în stop cardio-respirator. Personalul medical a intervenit rapid, aplicând manevre de resuscitare în speranța de a salva viața micuțului, scrie Monitorul Expres.

Accidente Brașov. Copil în stare critică, ciocnire violentă între Codlea și Vulcan. Carambol lângă Dedeman (Video) 1

(foto news.ro.)

Echipele de intervenție de la ISU Brașov au reacționat prompt, trimitând la fața locului un echipaj specializat în descarcerare, două echipaje SMURD, o ambulanță SAJ, o autospecială de stingere și o autospecială de la SVSU Codlea.

Operațiunea de salvare implică acordarea asistenței medicale necesare victimelor și descarcerarea persoanei rămase captivă în autoturism. Misiunea este în continuare în dinamică, iar echipajele depun eforturi susținute pentru a gestiona situația într-un mod cât mai eficient posibil. Autoritățile monitorizează în timp real evoluția intervenției și asigură sprijinul necesar pentru gestionarea acestei situații de urgență.

Accident rutier intre doua autoturisme, pe DJ 112A intre localitățile Codlea si Vulcan. În urma accidentului au rezultat 5 victime, dintre care una încarcerată.
Un copil este în stop cardio respirator și i se aplică manevre de resuscitare de către personalul medical.

La fața locului s-au deplasat un echipaj pentru descarcerare, doua echipaje SMURD, o ambulanta SAJ, o autospecială de stingere și o autospecială de la SVSU Codlea.
Se intervine pentru acordarea asistentei medicale victimelor si pentru descarcerarea persoanei din autoturism. Misiunea este în dinamică. Revenim cu detalii”, a informat ISU Brașov, conform mytex.ro.

Un alt accident, în care au fost implicate trei autoturisme, s-a petrecut pe CAlea București, în zona Dedeman. La fața locului a ajuns un echipaj de Poliție care dirijează traficul și efectuează cercetări, scrie newsbv.ro.

Previous Story

Brașov. Primăria vrea tunuri ultrasonice și laser ca să alunge ciorile din Parcul Tractorul. O femeie din Cluj a fost rănită în zona capului de o cioară

Next Story

(Video) Accident Brașov. Update. 2 morți între Codlea și Vulcan. Una dintre victime avea doar 16 ani