(Video) Incendiu de proporții la Ferma Dacilor din Tohani. Sunt dispăruți 5 adulți și 3 minori

Last Updated on decembrie 26, 2023 14 echipaje de pompieri au fost activate pentru o intervenție la un incendiu masiv care a cuprins marți dimineață pensiunea Ferma Dacilor din județul Prahova. Din verificările efectuate, 5 adulți și 3 minori, cazați în imobil, nu au fost găsiți până în prezent, scrie G4 Media.

Reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova au declarat pentru News.ro că există date conform cărora opt persoane ar fi dispărute în incendiu, scrie Stirile Pro Tv.

(Video) Incendiu de proporții la Ferma Dacilor din Tohani. Sunt dispăruți 5 adulți și 3 minori 1

Conform acestora, nu există însă informaţii certe cu privire la numărul persoanelor care se aflau la etajul clădirii şi care nu s-au putut evacua, întrucât niciunul dintre reprezentanţii unităţii de cazare nu a putut da autorităţilor date privind numărul turiştilor cazaţi în pensiunea care arde complet.

(Video) Incendiu de proporții la Ferma Dacilor din Tohani. Sunt dispăruți 5 adulți și 3 minori 2

”Până la acest moment, 2 persoane cu arsuri la nivelul feței și a membrelor superioare au fost asistate medical (conștiente). Totodată, pentru identificarea și altor persoane dispărute, pompierii au constituit echipe de căutare-salvare. Intervenția este îngreunată de faptul că arderea se manifestă generalizat la întreaga clădire, suprafața afectată fiind mai mare de 1.000 mp”, anunță ISU Prahova.

Pentru gestionarea situaţiei operative, la nivelul judeţului Prahova a fost activat Planul Roşu de Intervenţie, fiind mobilizate la faţa locului zece autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de transport personal şi victime multiple, patru ambulanţe SMURD, patru autospeciale de primă intervenţie şi comandă şi trei ambulanţe SAJ, conform Hotnews.

Previous Story

(Video) Ce cadou a primit milionarul brașovean Călin Donca în închisoare. „A fost singurul pachet din multitudinea de prieteni și de prietenași de tot felul de iubitori de mine. Am zis că vreau să le mănânc în libertate”

Next Story

Update. Un copil carbonziat a fost găsit la Ferma Dacilor din Tohani. Cum arată pensiunea după incendiu (Video)