Brașov. Farmaciile și spitalele care vor avea program non-stop în ajun de Revelion

Last Updated on decembrie 28, 2023 Trei farmacii din Brașov și una din Făgăraș vor avea program non-stop în ajun de Revelion, dar și în prima zi a noului an. De asemenea, unele farmacii din Brașov vor avea program scurt cu publicul în prima zi a anului, scrie Biz Brasov.

În municipiul Brașov, deschise vor fi punctele din strada Uranus 14, B-dul Griviței 67 și Iuliu Maniu 68. De asemenea, în Făgăraș, program non-stop are farmacia de pe B-dul Unirii 6 B. În municipiul Brașov, program normal cu publicul are și farmacia de pe strada Republicii 27, respectiv între 10.00 și 21.00. Deschise mai sunt în prima zi a noului an și punctele farmaceutice din malluri, care vor funcționa după programul centrelor comerciale, notează radiobrasovfm.ro.

Brașov. Farmaciile și spitalele care vor avea program non-stop în ajun de Revelion 1

De asemenea, spitalele vor funcționa cu linii de gardă, însă pentru probleme medicale care nu sunt urgențe, brașovenii pot apela la centrele de permanență, care au program de lucru non-stop în zilele de sărbătoare și în weekend-uri.

În municipiul Brașov sunt patru astfel de centre, respectiv pe strada Aurora, strada Cicoarei, strada Albatrosului și strada Zaharia Stancu, conform brasov.net.

Previous Story

Brașov. Două nopţi de Revelion în Piaţa Sfatului. Programul petrecerilor

Next Story

Brașov. Veselie la Ridicări Auto. Au ridicat 16 mașini într-o zi și au obosit. Când se vor ocupa de sutele de autoturisme parcate pe trotuarele din oraș? Niciodată?