Brașov. Două nopţi de Revelion în Piaţa Sfatului. Programul petrecerilor

Last Updated on decembrie 28, 2023 Braşovenii şi turiştii sunt aşteptaţi şi în acest an să întâmpine noul an în Piaţa Sfatului, unde vor avea parte de un show de lasere, foc artificii şi muzică. Potrivit anunţului Primăriei Başov, distracţia va începe în Piaţa Sfatului încă din 30 decembrie, cu DJ-ul braşovean Cosmin Soare şi DJ Lexu. Partydul Kiss FM îi va ţine în priză pe cei din Piaţa Sfatului până spre ora 22.00.

Este doar o pregătire a nopţii dintre ani, pentru că, în noaprea de Revelion, Trupa 6, Paul Groove, DJ Dark şi MC-ul Marian Maican vor întreţine atmosfera până la show-ul de lasere conceput de Tom Brânduş, care se va produce cu 10 minute înainte de ora 0.00. La trecerea în noul an, timp de 8 minute, mii de artificii vor lumina cerul Braşovului. Acestea vor fi lansate din patru puncte, Cetăţuie, Turnul Alb, Coresi şi Bartolomeu, scrie bzb.ro.

Brașov. Două nopţi de Revelion în Piaţa Sfatului. Programul petrecerilor 1

Apoi R.O.A. va ţine petrecerea cel puţin până după ora 1.00.
Programul din 30 decembrie va fi înregistrat şi transmis pe KissFM România în aceeaşi seară, între orele 22.00 şi 24.00, iar cel de Revelion va fi difuzat live pe Kiss TV şi Kiss FM România.

PROGRAMUL PETRECERILOR DE REVELION DIN PIAŢA SFATULUI:
30 decembrie:
– Ora 18.00: DJ Cosmin Soare;
– Ora 19.00: DJ Lexu;
– Ora 20.00: Partydul Kiss FM (120 minute).

31 decembrie 2023 – 1 ianuarie 2024
– Ora 19.00: Muzică ambientală;
– Ora 19.45: Trupa 6;
– Ora 20.30: DJ Paul Groove;
– Ora 22.00: DJ Dark;
– Ora 23.51: Laser show;
– Ora 00.00: Artificii;
– Ora 00.15: R.O.A.

Staţiunile preferate de români pentru petrecerea de Revelion, datorită preţurilor mici. Poiana Braşov şi Valea Prahovei au fost detronate

Poiana Braşov şi Valea Prahovei nu mai sunt în topul preferinţelor turiştilor când vine vorba de petrecerea Revelionului. Dacă în alţi ani nu se mai găseau camere libere la mijlocul lunii decembrie, acum se mai pot face încă rezervări. În schimb, sunt pline hotelurile şi pensiunile din Bucovina, dar şi din staţiuni precum Băile Felix, scrie Observator Tv.

Vatra Dornei şi Băile Felix sunt două dintre destinaţiile vânate de turişti pentru vacanţa dintre ani. Aici, în majoritatea unităţilor de cazare, gradul de ocupare este aproape de 100%.

Pentru o cameră în Bucovina, bugetul alocat unui concediu de trei nopţi, pentru două persoane, porneşte de la 1.700 de lei, la o pensiune de trei stele. Cu doar o sută de lei în plus poate fi rezervată o dublă, dar la un hotel de patru stele.

În staţiunea din Bihor cu ape termale, recunoscute pentru efectele benefice asupra corpului, preţurile la cazare sunt şi mai mici. cifre 2 Un cuplu achită 600 de lei pentru cea mai ieftină cameră la pensiune. Suma ajunge la 1.400 de lei pentru aceeaşi rezervare la un hotel.

În staţiunile căutate pentru schi, cererea de Revelion a scăzut faţă de alţi ani. La fel şi preţurile.Cu toate acestea, sunt mai multe camere libere pentru închiriat.

Poiana Braşov rămâne cea mai scumpă. Trei nopţi la o pensiune de trei stele costă 2.000 de lei pentru un cuplu. La una de patru stele, tariful e cu 200 de lei mai mare. La hoteluri, acelaşi concediu costă 3.100 de lei pentru 2 persoane.

Tot mai mulți români preferă să petreacă noaptea dintre ani peste hotare

Tariful mediu plătit de un pasager pentru un bilet de avion în perioada revelionului este de 198 de euro, spre destinaţiile europene, potrivit agenţiei de turism online Vola.ro. În ceea ce priveşte ţările europene spre care s-au rezervat cele mai multe bilete de avion de Revelion, acestea sunt Italia, Marea Britanie şi Germania. Peste 95% dintre rezervările efectuate pe platformă pentru Revelion au fost făcute pentru Europa, restul procentelor fiind distribuite aproape egal între destinaţii din Orientul Mijlociu, Africa şi Asia, transmite Biz Brasov.

„Românii se pregătesc pentru o ultimă călătorie în 2023, dar şi pentru un Revelion în afara ţării, ţările europene fiind din nou în topul preferinţelor acestora. Potrivit agenţiei de turism online Vola.ro, peste 95% dintre rezervările efectuate pe platformă pentru Revelion au fost făcute pentru Europa, restul procentelor fiind distribuite aproape egal între destinaţii din Orientul Mijlociu, Africa şi Asia”, anunţă compania.

De asemenea, Vola.ro a analizat cum se prezintă la nivel general tabloul zborurilor de final de an din România.

În ceea ce priveşte ţările europene spre care s-au rezervat cele mai multe bilete de avion de revelion acestea sunr Italia, destinaţia regăsită cel mai des în topul favoritelor turiştilor români, cu 22% din rezervări, Marea Britanie, cu 14% din rezervări, şi Germania, cu 9% din rezervări. În acelaşi timp, în aceste state există comunităţi numeroase de români, astfel că, cel mai probabil, mulţi vor merge la rudele sau prietenii stabiliţi în străinătate şi vor petrece împreună finalul lui 2023. Pe lista ţărilor europene spre care se va zbura de revelion se află şi Franţa, Austria, România, Spania, Belgia, Irlanda şi Grecia.

Previous Story

Aeroportul Brașov: locul 10 din 17 la numărul de pasageri, înainte de fuga lui Dan Air. Adrian Veștea: „Eu cred, în continuare, că am făcut ceea ce trebuie”

Next Story

Brașov. Farmaciile și spitalele care vor avea program non-stop în ajun de Revelion