Video Brașov. Modern. Cum se plimbă pisica prin Piața Sfatului. „Pateu era puțin confuz pentru ca e prima lui ieșire in ghiozdan”

Last Updated on decembrie 21, 2023 O brașoveancă și-a plimbat pisica prin Piața Sfatului cu un rucsac special. Nu au lipsit nici comentariile, cele mai multe legate de găurile pentru intrat aerul.

„Pisica mea cred ca rodea ghiozdanul si evada cumva/ eu sunt mega paranoica cu ghiozdanele astea ca vad ca au gauri numai jos si vine patura fix peste ele si mi-e teama sa nu cumva sa ramana fara/ are si buzunare laterale din plasa, pe langa gaurile de sus/ Cel mai bine, geanta purtata în fata… oricum, pisicile sunt stresate și de îl scapi, e mai riscant, deci mai bine ținut în casa, safe”

Video Brașov. Modern. Cum se plimbă pisica prin Piața Sfatului. „Pateu era puțin confuz pentru ca e prima lui ieșire in ghiozdan” 1

Rucsacul de transport pisici este diferit fata de alte produse asemanatoare datorita peretelui panoramic de care acesta dispune. Aceasta caracteristica reduce anxiozitatea animalutului tau, si il ajuta sa se bucure de plimbare. Rucsac transport pisici, tip panoramic este fabricat din PVC si panza Oxford, scrie propets.ro.

Acesta este impermeabil, astfel ca pisica ta este ferita de picaturile de ploaie pe care le poate intampina pe traseu. Rucsacul este potrivit pentru a transporta pisici sau catei de talie mica si medie, cu o greutate de pana la 6 kilograme. Designul unic al rucsacului nu va lasa indiferente persoanele din jur, toti vor putea sa admire animalutul. Rucsacul este perfect pentru calatorii, cumparaturi, plimbari in parc, etc.

Design-ul transparent ii permite animalului de companie sa vada lumina soarelui si peisajele din exterior. Mecanismul de inchidere al rucsacului este prevazut sa impiedice deschiderea rucsacului pentru ca animalutul tau sa nu poata sa sara din rucsac in timpul mersului. Fermoarul este usor de manevrabil, rezistent, practic si sigur. Rucsacul te ajuta ca de acum sa iti poti surprinde animalul de companie luandu-l cu tine in toate calatoriile tale!

Cine dorește, poate transporta și câini de talie mică. Rucsacul 4 Dog pentru transport pisici si caini de talie mica este de tip panoramic.

Acesta este fabricat din poliester si tesatura Oxford si are culoarea roz. Rucsacul este impermeabil, astfel ca animalul tau de companie este ferit de picaturile de ploaie pe care le poate intampina in timpul deplasarii. Designul transparent ii permite animalului de companie sa vada lumina soarelui si peisajele din exterior.

Mecanismul de inchidere al rucsacului este prevazut sa impiedice deschiderea rucsacului pentru ca animalutul tau sa nu poata sa se strecoare din rucsac in timpul mersului. Fermoarul este usor de manevrat, rezistent, practic si sigur, scriu cei de la Dedeman.

@lauraspireaa disclaimer: pateu era putin confuz pentru ca e prima lui iesire in ghiozdan. ne am plimbat putin ❄️ #romania #brasov #winter #snow ♬ Last Christmas – Ghost Official

Previous Story

Aeroportul Brașov. Compania aeriană Flylili nu mai are în plan zboruri de la Brașov, nici măcar din ianuarie. Rămânem cu doar dou rute Wizz Air

Next Story

Ninsoare la Brașov înainte de Crăciun? ANM a emis cod galben și portocaliu de ninsori și viscol