Directorul Aeroportului Brașov, reacție de amator după ce Dan Air a anunțat că pleacă la Bacău: „Ne ia pe nepregătite, am sunat, n-au răspuns”

Last Updated on noiembrie 1, 2023 Anunțul plecării companiei Dan Air i-a luat pe nepregătite pe cei de la Aeroportul Brașov care ar fi trebuit să știe tot ce mișcă în zona aeroportuară, inclusiv discuțiile Dan Air cu Aeroportul Bacău. Cei de la Bacău se laudă de o săptămână că vor anunța curse surpriză, iar în septembrie Consiliul Județean a aprobat bani pentru 3 noi curse: 600.000 de euro.

„Acestă veste ne ia pe nepregătite, cumva este neașteptată și noi sperăm, și din ce bănuim pentru viitor este că va fi o decizie temporară.

Directorul Aeroportului Brașov, reacție de amator după ce Dan Air a anunțat că pleacă la Bacău: „Ne ia pe nepregătite, am sunat, n-au răspuns” 1

Se înjumătățesc cursele. Dar în decembrie venim cu un operator cu FlyLily, cu München şi Stuttgart, cu 6 curse pe săptămână, şi mai avem discuție, sperăm să se concretizeze.”, a spus Alexandru Anghel, directorul Aeroportului Braşov, citat de Brasov.net.

Alexandru Anghel spune că încă nu a avut discuții cu Dan Air, şi nu ştie dacă zborurile companiei vor fi din nou de la Brașov, după ce programul se va extinde, din 15 ianuarie.

Nu am reușit să am o discuție cu ei. Nu ne-am potrivit, am sunat, n-au răspuns, așteptam să avem o discuție.

Dar din ce înțeleg rămâne discuția deschisă dacă vom reuși să extindem programul și va deveni efectiv. Și cred că și -au făcut totuși o cota de piața aici, un nume, ar fi păcat să le să renunțe așa ușor.”, a spus Alexandru Anghel.

Președintele Consiliului Județean Bacău, Valentin Ivancea, a anunțat aseară faptul că din 13 noiembrie, DanAir îți mută avionul la Bacău și împreună cu avionul, și cursele pentru 8 destinații noi pentru comunitatea băcăuană.

Iată mesajul lui Ivancea: „✅ Veste bună pentru județul Bacău!
✈️ Compania Dan Air se relocă, începând cu 13 noiembrie 2023, pe Aeroportul Internațional “George Enescu” Bacău.
Următoarele curse, operate până acum de pe aeroportul Brașov, au fost încărcate în sistemul de rezervări pentru perioada 13.11- 11.12.2023 și vor fi efectuate temporar din Bacău:
✅ Bruxelles
✅ Munich
✅ Nuremberg
✅ Stuttgart
✅ Madrid
✅ Barcelona
✅ Valencia

🗓️ Din luna decembrie, cu același operator, de pe aeroportul băcăuan, călătorii vor putea ajunge în 8 destinații europene:
✅ Londra Luton
✅ Dublin
✅ Bruxelles
✅ Madrid
✅ Barcelona
✅ Torino
✅ Liverpool
✅ Roma

❗️ Astfel, eforturile depuse în ultimul an, împreună cu echipa de conducere a A.I.G.E Bacău, se concretizează în aceste noi rute.
Dan Air este a treia companie care operează de pe aeroportul din Bacău”.

Aeroportul din Bacău a anunțat la sfârșitul lunii septembrie că reprezentanții Consiliului Județean Bacău au aprobat un ajutor de minimis în valoare de 600.000 de euro pentru obținerea a 3 noi destinații pentru aeroportul băcăuan, aflat în criză de zboruri după dispariția BlueAir, scrie Biz Brasov.

DanAir vine cu 8 noi destinații, așadar este posibil ca faptul că Bacăul are program normal de zbor, nu doar 12 ore și cei 600.000 de euro puși la bătaie de CJ Bacău să fie motivul pentru care DanAir pleacă de la Brașov.

Previous Story

Cristian Cioacă, dat în judecată de fosta soacră. „Cioacă mie mi-a omorât copilul, cum să renunț?”

Next Story

Brașov. Magazine Lidl cu mari probleme. Șeful ANPC: „Lidl este corigent la cântar. ”Ciupitul la cântar” a devenit o formă de comerț. Ciudat este că niciodată nu se gândește nimeni să adauge un pic, astfel că totdeauna iese în pagubă consumatorul!”