Cristian Cioacă, dat în judecată de fosta soacră. „Cioacă mie mi-a omorât copilul, cum să renunț?”

Last Updated on noiembrie 1, 2023 Fostul polițist brașovean Cristian Cioacă are parte de un nou proces, de data aceasta unul civil.  Mama avocatei Elodia Ghinescu nu își lasă socotelile neterminate cu fostul ginere, mai ales că el este principalul suspect în ceea ce privește dispariția și uciderea fiicei sale.

Cioacă se ascunde de noi ca să nu plătească daunele morale de două miliarde și jumătate de lei pe care trebuie să ni le dea de ani de zile. Daune care au fost primite din partea magistraților atunci când a fost condamnat la închisoare.

Cristian Cioacă, dat în judecată de fosta soacră. „Cioacă mie mi-a omorât copilul, cum să renunț?” 1

El nu ne-a plătit nimic de atunci așa că o să îl dăm în judecată. Avem totul pregătit. Ce credea, că scapă de noi? Păi dacă noi ne lăsăm ce facem? Cioacă mie mi-a omorât copilul, cum să renunț?

Mai are de dat un miliard și ceva și lui Patrick, fiul lui și nepotul meu, dar nu cred că o să le vadă el. Nu știu dacă Cioacă are banii ăștia să mi-i dea, dar până o să moară, ușor – ușor o să îmi achite datoria”, a declarat Emilia Ghinescu pentru Click!

Cu ce se ocupă Cristian Cioacă după eliberarea din închisoare
La aproape două luni de la eliberarea sa condiționată din închisoare, Cristian Cioacă a devenit nevăzut, însă avocata lui, Maria Vasii, a dezvăluit cu ce se ocupă acesta după ce a ieșit din închisoare, spre finalul lunii august.

Mai ținem legătura din perspectiva relației avocat-client, fiindcă eliberarea sa condiționată include încă rezolvarea unor aspecte judiciare, care se vor rezolva in timp. Nu are însă obligația de a se prezenta săptămânal în fața unui ofițer de poliție, asta e cert.

S-a retras. Era normal să facă asta! A trecut printr-o perioadă de suferință și încă este. Iar suferința lasă urme. Cred că a luat o decizie înțeleaptă”, a declarat Maria Vasii, avocata lui Cristian Cioacă, pentru

Cancan.ro, precizând că punerea acestuia în libertate s-a făcut „în baza prevederilor vechii legi, nu a celei actuale”.

În acest moment, Cristian Cioacă ar avea grijă de mama sa, care are probleme de sănătate.

“Mama sa are o vârstă și e bolnavă, deci are și grija ei, din câte știu. Mi se pare normal să stea retras, fiindcă a trecut prin ce a trecut!”, a adăugat avocata, conform newsbv.

Previous Story

(Video) Primul tunel de autostradă construit prin Munţii Carpaţi. „Antreprenorul a început deja lucrările la tunelul cu o lungime de peste 1300 de metri”

Next Story

Directorul Aeroportului Brașov, reacție de amator după ce Dan Air a anunțat că pleacă la Bacău: „Ne ia pe nepregătite, am sunat, n-au răspuns”