Brașov. Allen Coliban: „Vă invit pe toți joi, 30 noiembrie, la 17.30, în Piața Sfatului să aprindem împreună bradul și iluminatul de sărbători. Tot atunci, deschidem oficial Târgul de Crăciun”

Last Updated on noiembrie 27, 2023 Primarul Allen Coliban îi invită pe brașoveni la deschiderea Târgului de Crăciun și la aprinderea luminițelor de sărbători. Evenimentul va avea loc joi, 30 noiembrie, în Piața Sfatului, de la ora 17.30.

Allen Coliban: „3 zile! Atât mai e până aprindem iluminatul festiv la Brașov.
Vă invit pe toți joi, 30 noiembrie, la 17.30, în Piața Sfatului să aprindem împreună bradul și iluminatul de sărbători. Tot atunci, deschidem oficial Târgul de Crăciun.

Brașov. Allen Coliban: „Vă invit pe toți joi, 30 noiembrie, la 17.30, în Piața Sfatului să aprindem împreună bradul și iluminatul de sărbători. Tot atunci, deschidem oficial Târgul de Crăciun” 1

Haideți să ne bucurăm de luminițele de Crăciun, nu de cele ale mașinilor. Folosiți mijloacele de transport în comun! Mureșenilor va fi închisă traficului auto. Suplimentăm numărul mijloacelor de transport în comun. Vor fi mai multe autobuze care vor circula între cartierele orașului și Livada Poștei”.

S-a deschis Târgul de Crăciun de la Timişoara

Târgul de Crăciun din acest an se întinde în trei pieţe centrale ale Timişoarei. 70 de căsuţe pentru comercianţi, roata panoramică din centrul oraşului, zona gastronomică sau patinoarul sunt câteva din atracţiile Târgului de Crăciun. Porţile vor rămâne deschise până pe 14 ianuarie, scrie Observator Tv.
Brașov. Allen Coliban: „Vă invit pe toți joi, 30 noiembrie, la 17.30, în Piața Sfatului să aprindem împreună bradul și iluminatul de sărbători. Tot atunci, deschidem oficial Târgul de Crăciun” 2

Timişorenii au aşteptat cu sufletul la gură deschiderea Târgului de Crăciun. Într-o atmosferă de sărbătoare, Piaţa Victoriei din oraşul de pe Bega a fost luminată de peste un milion de luminiţe, sub privirile a zeci de mii de oameni prezenţi.

Brașov. Allen Coliban: „Vă invit pe toți joi, 30 noiembrie, la 17.30, în Piața Sfatului să aprindem împreună bradul și iluminatul de sărbători. Tot atunci, deschidem oficial Târgul de Crăciun” 3

Târgul de Crăciun din Cluj
Clujenii au motive de bucurie pentru că târgul de Crăciun din Cluj-Napoca, numit „Planeta Crăciun”, s-a deschis vineri, 24 noiembrie, la ora 19:00.
Brașov. Allen Coliban: „Vă invit pe toți joi, 30 noiembrie, la 17.30, în Piața Sfatului să aprindem împreună bradul și iluminatul de sărbători. Tot atunci, deschidem oficial Târgul de Crăciun” 4

Evenimentul se întâmplă în Piața Unirii și va fi deschis în fiecare zi în perioada 24 noiembrie – 31 decembrie, conform Stirile Pro Tv.

Vor cânta trupe și artiști cunoscuți, Corul de Copii al Operei Maghiare, iar copiii au parte de activități interactive în fața bradului de Crăciun și în Căsuța lui Moș Crăciun.

Primul târg de Crăciun din București se deschide miercuri

Primul târg de Crăciun din București – „West Side Christmas Market”, din Parcul Drumul Taberei – va fi deschis miercuri, de la ora 19.00.

„Timp de 28 de zile, până în 27 decembrie, bucureştenii vor avea parte aici de un tărâm de poveste, cu luminiţe şi decoruri spectaculoase, roată panoramică, patinoar, carusel, căsuţa lui Moş Crăciun, atelierul spiriduşilor, concerte, bunătăţi culinare tradiţionale şi multe, multe surprize”, au transmis organizatorii, potrivit Hotnews.

West Side Chistmas Market este primul târg de Crăciun care se deschide în Capitală. În prima seară vor fi aprinse luminile de sărbătoare, va fi organizat un foc de artificii şi va avea loc un concert Fuego.

Previous Story

Video Brașov. Sala Polivalentă prinde contur. Filmare aeriană cu drona

Next Story

Foto Brașov. Cum va arăta noul stadion Tineretului. Costul total pentru amenajarea stadionului, cu o capacitate de 9.716 locuri este de aproape 150 de milioane de lei