Afacerist în stare gravă. A fost legat de mâini și de picioare în propria casă, fiica de 23 de ani, amenințată cu pistolul, iar iubita s-a ascuns în dulapul casei din Sibiu

Last Updated on noiembrie 6, 2023 Un afacerist este în stare gravă la spital după ce a ost lovit crunt de trei hoți, care au intrat peste el în casa sa din Sibiu.

Cei trei bărbați care purtau cagule au intrat azi noapte în casa de pe strada Moldoveanu din municipiul Sibiu, l-au legat pe proprietar de mâini și de picioare și l-au bătut, iar pe fiica acestuia au amenințat-o cu pistolul pentru a le arata unde sunt banii. Hoții au dispărut cu mai multe ceasuri scumpe și sunt căutați de polițiști, scrie Turnul Sfatului.

Afacerist în stare gravă. A fost legat de mâini și de picioare în propria casă, fiica de 23 de ani, amenințată cu pistolul, iar iubita s-a ascuns în dulapul casei din Sibiu 1

„Din primele cercetări efectuate la fața locului, s-a constatat că, la aceeași dată, în jurul orei 02,30, persoane necunoscute ar fi pătruns în imobilul în cauză, l-ar fi agresat fizic pe proprietar și ar fi sustras mai multe bunuri”, a transmis Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, potrivit Ora de Sibiu.

„În data de 6.11.2023 Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu s-a sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunilor de tentativă la omor calificat prev. de art. 32 alin.1 raportat la art. 189 alin.1 lit. d C.penal şi două infracţiuni de tâlhărie calificată prev. de art. 234 alin.1 lit. a, c, d şi f C.penal,” transmite Prim procuror adjunct Ruginosu Mihaela, în calitate de purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

„Din coroborarea mijloacelor de probă administrate până la acest moment procesual rezultă că în această noapte, în jurul orelor 2,30, trei persoane de sex masculin purtând cagule au pătruns într-un imobil situat pe strada Moldoveanu din municipiul Sibiu în scopul de a sustrage bunuri,” transmite sursa citată.

Proprietarul imobilului, un bărbat în vârstă de 50 de ani, a fost agresat fizic de autori care i-au aplicat mai multe lovituri la nivelul capului, trunchiului și membrelor. Acesta a fost imobilizat, fiind legat de mâini și de picioare.

Bărbatul în vârstă de 50 de ani, cunoscut om de afaceri din Sibiu, a fost adus la spital în noaptea de duminică spre luni, după ce a fost bătut cu bestialitate de niște hoți care au intrat cu forța în locuința lui de pe strada Moldoveanu. Omul a suferit un stop cardio-respirator în urma loviturilor primite, însă echipajul medical din cadrul ISU Sibiu care a venit la fața locului l-a resuscitat cu succes.

Starea afaceristului sibian, pe nume Adrian Kreiner, este însă foarte gravă. El este internat pe secția Anestezie și Terapie Intensivă. „Un pacient în vârstă de 50 de ani a fost adus în cursul nopții trecute la Unitatea de Primiri Urgențe a SCJU Sibiu în stare foarte gravă, inconștient, după un stop cardio -respirator resuscitat la fața locului unde a fost găsit.

Bărbatul a fost preluat de personalul medical care i-a acordat îngrijiri și a efectuat investigații medicale. Pacientul este internat în cadrul secției Anestezie Terapie Intensivă , fiind în momentul de față intubat, ventilat mecanic și în stare critică”, spune Decebal, Todăriță, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Sibiu, conform Ora de Sibiu.

Previous Story

Brașov. Primarul Allen Coliban anunță restricții de circulație auto permanente în Centrul Istoric. „Efectiv, vom permite accesul auto doar pentru riverani”

Next Story

Deputatul Gabriel Andronache: Discurs în plenul Parlamentului pentru comemorarea Zilei Revoltei Anticomuniste de la Braşov din 1987, la 36 de ani de la evenimentul care a schimbat istoria Brașovului