Accident Brașov. Un șofer a zburat cu mașina pe trotuar și a distrus un stâlp, lângă Piața Sfatului. O maşină a ars aproape complet vineri seara la Sfântu Gheorghe (Video)

Last Updated on noiembrie 4, 2023 Probleme pentru un șofer, aproape de Piața Sfatului din Brașov.  Acesta pierdut controlul volanului, iar mașina a ajuns pe trotuar. Dar a pus la pământ un stâlp de iluminat. Accidentul a avut loc pe strada Mureșenilor.

Șoferul u circula dinspre Livada Poștei spre Maternitate. El pierdut controlul volanului în această zonă extrem de aglomerată. Mașina a ajuns pe trotuar și a lovit un stâlp de iluminat pe care l-a doborât la pământ, scrie Monitorul Expres.

Accident Brașov. Un șofer a zburat cu mașina pe trotuar și a distrus un stâlp, lângă Piața Sfatului. O maşină a ars aproape complet vineri seara la Sfântu Gheorghe (Video) 1

Numai norocul a făcut să fie accidentat vreun pieton. Și șoferul a scăpat nevătămat.Martorii care se aflau în zonă au sunat la 112, iar în scurt timp la fața locului au fost trimise mai multe echipaje de poliție. Și o ambulanță SMURD.

Agenții de la Rutieră l-au testat pe șofer cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost zero. Polițiștii au început cercetările și urmează să stabilească cum s-a petrecut accidentul. Ș cine se face vinovat de pagubele materiale create, scrie brasov.net.

VIDEO. O maşină a ars aproape complet vineri seara la Sfântu Gheorghe

Un autoturism a ars aproape complet vineri seară la Sfântu Gheorghe, pe strada Arany Janos, aproape de centrul oraşului.

Conform ISU Covasna, in jurul orei 19:00, pompierii militari au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la un autoturism, în localitatea Sfântu Gheorghe. La locul intervenției s-au deplasat două autospeciale de stingere și un echipaj de prim ajutor din cadrul Detașamentului de pompieri Sfântu Gheorghe, scrie weradio.ro.

Cauza probabilă de producere a incendiului o reprezintă efectul termic provenit în urma unui scurtcircuit electric. În urma evenimentului nu s-au înregistrat victime, ci doar degradarea în proporție de 40% a autoturismului.

Previous Story

Aeroportul Brașov vrea să plătească operatorii aerieni după ce a pierdut Dan Air, plătiți generos de Aeroportul Bacău. „Vom face demersurile care se impun și vom discuta cu toate autoritățile să mărim programul la 24 de ore”

Next Story

600 de lei o noapte de cazare ca să vezi Târgul de Crăciun din Sibiu de la fereastra camerei. La Cluj, Untold organizează două Târguri de Crăciun