Accident Brașov. Preot ucis de un șofer care s-a înecat cu o bomboană, în Zărnești

Last Updated on noiembrie 21, 2023 Un şofer de camion a scăpat de sub control maşina, a intrat pe trotuar şi a spulberat trei oameni. Accidentul s-a produs pe o stradă din Zărneşti. Unul dintre pietoni, un preot, a murit din cauza rănilor grave. Potrivit polițiștilor, șoferul camionului, un bărbat în vârstă de 53 de ani, ar fi pătruns și rulat parțial pe trotuar, lovind doi muncitori care efectuau lucrări de reparații la un imobil, dar și un alt bărbat care circula pe trotuar.

În urma incidentului, cele trei persoane surprinse de autovehicul au suferit leziuni corporale și au fost transportate la o unitate medicală de urgență pentru sprijin de specialitate, scrie brasov.net.

Accident Brașov. Preot ucis de un șofer care s-a înecat cu o bomboană, în Zărnești 1

La data de 20 noiembrie a.c., în jurul orei 11.20, un bărbat în vârstă de 53 de ani, conducător al unei autoutilitare, în timp ce conducea vehiculul pe strada M.I. Mețianu, din orașul Zărnești, pe fondul unor alte preocupări (cauză determinată până la acest moment) ar fi pătruns și rulat parțial pe trotuar, zonă unde a acroșat două persoane care efectuau lucrări de reparații la un imobil și o alta care circula pe trotuar.

În urma incidentului, cele trei persoane surprinse de autovehicul au suferit leziuni corporale și au fost transportate la o unitate medicală de urgență pentru sprijin de specialitate.

Ulterior, din cauza leziunilor produse, una dintre persoanele accidentate, un bărbat în vârstă de 72 de ani, a decedat”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent șef principal Daniel Zontea, citat de mytex.ro.

Șoferul le-a spus polițiștilor că în timp ce se afla la volan s-a înecat cu o bomboană și acesta este motivul pentru care a pierdut controlul volanului, scrie RTV.

Previous Story

„Împreună cu soția am luat decizia de a ne muta București in Brașov de aproape 1 an. ne-am îndrăgostit de oraș. Orașul chiar are toate cele necesare pentru un trai perfect pentru nivelul României. Acum am dori sa facem pasul următor si sa achiziționăm un apartament. Cât se poate negocia la preț?”

Next Story

Brașov. Bărbat jefuit de 8.000 de euro. Bărbatul a plecat pe urmele hoţilor, pe străzile din oraș