Orianda Donca, după ce soțul milionar a fost arestat: „Prietenii apropiați care ne-au cunoscut inima și cu adevărat familia sunt în continuare alături de noi. Cei care s-au cernut a fost momentul să plece”

Last Updated on octombrie 5, 2023 De când a fost arestat preventiv, Orianda Donca a preferat să nu dezvăluie prea multe despre problemele cu care se confruntă soțul ei. De curând, avocatul Teodor Cârnaț, un apropiat al familiei Donca, a povestit că Orianda Donca a fost pusă într-o situație dificilă, după ce conturile soțului ei au fost blocate de autorități, așa că, a fost nevoită să se împrumute la prieteni.

„Provocările ne cresc, ne învață și ne fac mai buni. Prietenii apropiați care ne-au cunoscut inima și cu adevărat familia sunt în continuare alături de noi. Cei care s-au cernut a fost momentul să plece, să facă loc unor energii mai curate care vor urma în viața noastră.

Orianda Donca, după ce soțul milionar a fost arestat: „Prietenii apropiați care ne-au cunoscut inima și cu adevărat familia sunt în continuare alături de noi. Cei care s-au cernut a fost momentul să plece” 1

Avem încredere că Dumnezeu / Universul are un plan și tot ce se întâmplă în aceste momente este spre evoluția noastră”, a scris Orianda Donca, pe Instagram, conform mytex.ro.

Tot pe rețelele de socializare, Orianda Donca i-a mulțumit avocatului Teodor Cârnaț pentru că o sprijină de când soțul ei a fost arestat. El a dezvăluit că soția milionarului face eforturi pentru a-și crește cei cinci copii și că a fost nevoită să se împrumute la prieteni.

„Când prietenii care îți cunosc sufletul îți sunt aproape, nu la bine, ci la greu”, a scris Orianda Donca, pe Instagram, conform spynews.ro.

Soția lui Călin Donca, numită Orianda, se vede nevoită să apeleze la sprijinul prietenilor pentru a o ajuta cu creșterea celor 5 copii. Această situație delicată a fost adusă în discuție de către avocatul Teodor Cârnaț, în contextul problemei cu care se confruntă familia cunoscutului om de afaceri.

Avocatul a dezvăluit că după arestarea milionarului, Orianda, soția acestuia, se împrumută de la prieteni pentru a asigura bunăstarea și îngrijirea copiilor lor, deoarece conturile cu bani ale soțului ei au fost închise de către autorități.

Am văzut chiar pe viu bunăstarea și armonia acestei familii. Despre acest caz pe larg care s-a intentat, eu sunt de părere că atunci când persoana este privată de libertate trebuie să se țină cont de interesul primar al copilului,

cu ce mijloace financiare rămâne copilul ăla acasă și cum cei cinci copii trebuie să fie întreținuți, deoarece chiar dacă Orianda a fost lăsată acasă cu copiii, iar toate conturile au fost blocate și la mijloc trebuie să întreții copiii”, a explicat avocatul, potrivit RTV.

Pe lângă acest aspect, avocatul Teodor Cârnaț îl apără Călin Donca. Omul de afaceri afirmă că autoritățile din România care investighează cazul îl denigrează nejustificat. El argumentează că arestarea milionarului s-a produs înainte de a se clarifica cu precizie motivele acuzării sale.

Văd că autoritățile prin ținerea și arestarea lui Călin au urmărit să-l discrediteze, să-i lipsească, să-l demotiveze, să-l scape de acei urmăritori care aveau încredere în el pe rețelele de socializare.

Eu sunt de părere că autoritățile înainte de a recurge la arest trebuiau să vadă dacă astfel de componente de infracțiune corespund măsurii de arest preventiv sau dacă putea să fie lăsat în arest la domiciliu și ulterior să-și demonstreze vinovăția”, a spus acesta.

Previous Story

Brașov. Taxă specială pentru mașinile din Centru? Mihai Nanu: „Cum se poate taxa congestia la orele de vârf și de sărbători când se aglomerează Centrul Vechi și Scheiul. ORE DE VÂRF 7:00-9:00 și 15:30-18:00”

Next Story

Brașov. Festivalul merelor la Sânpetru. Culegi cât vrei, plătești 1 leu/kg. „Vă invităm să veniți cu familia și prietenii și să vă bucurați de o zi în natură, culegând mere bio delicioase. Veți găsi peste 50 de pomi cu soiuri diferite”