Miruna Pascu, mama șoferului drogat, la un pas de eliberare din închisoare. Mihai Pascu, tatăl drogatului de la 2 Mai: „Ştiţi ce am fost, înainte să fiu milionar? Miliardar”

Last Updated on octombrie 9, 2023 Judecătorii nu o mai consideră pericol public pe mama șoferului drogat care a ucis o fată din Brașov. Tribunalul Bucureşti a dispus, luni, eliberarea din arest a Mirunei Pascu, mama şoferului de 19 ani aflat sub influenţa drogurilor care a omorât doi tineri în localitatea 2 Mai, şi cercetarea acesteia sub control judiciar. Decizia nu este definitivă, anunță Observator Tv.

Miruna Pascu este acuzată că ar fi şantajat o fată, martoră în dosarul în care este cercetat fiul ei. Concret, ea ar fi ameninţat-o pe prietena lui Vlad Pascu că va face publice informaţii şi imagini compromiţătoare despre ea, dacă va colabora cu procurorii.
Miruna Pascu, mama șoferului drogat, la un pas de eliberare din închisoare. Mihai Pascu, tatăl drogatului de la 2 Mai: „Ştiţi ce am fost, înainte să fiu milionar? Miliardar” 1

Vlad Pascu este acum în arest preventiv, la fel şi mama lui care a încercat să influenţeze martori din dosar. Vlad Pascu este acuzat de consum şi trafic de droguri, Miruna Pascu de infracţiuni contra înfăptuirii justiţiei.

Săptămâna trecută, Vlad Pascu și părinții săi, Miruna și Mihai Pascu, au fost trimiși în judecată. Sunt acuzaţi de trafic de droguri, influențarea martorilor și muniție deținută ilegal.

Mihai Pascu, tatăl drogatului de la 2 Mai: „Ştiţi ce am fost, înainte să fiu milionar? Miliardar”

Tatăl lui Vlad Pascu, tânărul care, drogat fiind, a accidentat mortal două persoane la 2 Mai, a făcut luni primele declaraţii după incidentele în care sunt implicaţi membrii familiei sale.

Este un dezastru pentru noi. Ce pot să spun, este un dezastru pentru noi toţi, nu numai pentru mine. Mă pun de cele mai multe ori şi, sigur, nu pot schimba scaunul cu părinţii aceea.

Am trei copii, ştiu ce înseamnă asta. Acest copil a greşit, a greşit foarte mult”, a declarat, luni, Mihai Pascu, potrivit RTV.

Mihai Pascu afirmă că a venit în România pentru două zile, dar presiunea asupra familiei sale a fost enormă.

„Eu când am venit în România am venit pentru ca să ne facem o lucrare stomatologică la Constanţa, fix pentru 2 zile am avut bilet de avion, iar presiunea, deci care a fost vizavi de mine, de familia mea, a fost foarte mare. Îmi cer scuze că nu sunt coerent, presiunile sunt foarte, foarte mari”, a mai afirmat Mihai Pascu.

Acesta a adăugat că întreaga sa familie este „în diferite puncte”.

„Ori sunt arestaţi, deci doi dintre ei, Vlad, fiul meu, pe care nu l-am văzut de două luni de zile. Când am venit în ţară, am venit pentru ca să-l văd”, a mai afirmat Mihai Pascu.

Previous Story

(Video) Fiica milionarului brașovean Călin Donca: „Vreți să știți cum este tatăl meu în realitate? Este minunat și îmi pare rău să vă spun că voi credeți că nu este așa. Te iubim tata”

Next Story

Aeroportul Brașov. Zbor Wizz Air, anulat. Incendiu uriaș pe aeroportul Luton (Video)