Aeroportul Brașov. Zbor Wizz Air, anulat. Incendiu uriaș pe aeroportul Luton (Video)

Zborul Londra – Brașov – Londra, operat astăzi de Wizz Air, a fost anulat din cauza incendiului de proporții de la Aeroportul Luton, anunță Radio România Brașov FM.

Regretăm să vă aducem la cunoștință că zborul planificat de la Brașov către Londra Luton, cu numărul de zbor W9 4458 operat de Wizz Air, a fost anulat”, transmite compania, potrivit mytex.ro.

Aeroportul Brașov. Zbor Wizz Air, anulat. Incendiu uriaș pe aeroportul Luton (Video) 1

Aeroportul londonez a suspendat toate zborurile până astăzi la prânz, din cauza unui important incendiu care a provocat prăbuşirea parţială a uneia dintre parcările sale, informează Agerpres.

Sute de călători sunt blocați în Luton, în această dimineață, fără a putea ajunge acasă. Mulți au declarat pentru BBC că mașinile lor erau în parcare. Toate hotelurile sunt rezervate, iar mulți pasageri susțin că liniile aeriene i-au abandonat.

Mulți dintre oameni se grăbesc cu bagajele spre gara aeroportului Luton, pentru a prinde un tren sau un autocar spre alte aeroporturi.

Aeroportul Luton din Londra este al cincilea cel mai mare din Marea Britanie, după după Heathrow, Gatwick, Manchester şi Stansted, transportând peste 13 milioane de pasageri în 2022, scrie Gandul.

Imaginile distribuite online arată flăcări de proporții și fum care se ridică de la ultimul etaj al clădirii. Autoritățile aeroportului au transmis că focul la o mașină s-a extins în jur.

Serviciul de pompieri a primit primul apel despre incendiu la ora 20.47 BST. Oficialii aeroportului au anunțat că personalul suplimentar este la dispoziție pentru a oferi asistență pasagerilor și a spus că aceștia ar trebui să ia legătura cu compania lor aeriană pentru informații despre zboruri.

Pe site-ul aeroportului Luton se precizează că parcarea care a fost cuprinsă de flăcări se află la „doar 5 minute de mers pe jos de intrarea în terminal”,

Previous Story

Miruna Pascu, mama șoferului drogat, la un pas de eliberare din închisoare. Mihai Pascu, tatăl drogatului de la 2 Mai: „Ştiţi ce am fost, înainte să fiu milionar? Miliardar”

Next Story

Video Brașov. Cu ce au dat foc la pasaj? Câțiva tineri ies în fugă din pasaj, urmați de un nor gros de fum