(Foto/Video) Ninge pe Transfăgărășan

Last Updated on octombrie 16, 2023 Prima zăpadă pe Transfăgărășan. Drumarii spun că luni au deszăpezit deja la Bâlea. Stratul de zăpadă măsoară 3 centimetri pe tronsonul dintre Bâlea Lac și Bâlea Cascadă. A nins și la Voineasa, în județul Vâlcea, și la Suceava, scrie Observator TV.

„Ninge pe Transfăgărășan❗️
Utilajele de deszăpezire de la Districtul Bâlea au intervenit azi dimineață pentru curățarea carosabilului.
Stratul de zăpadă are în jur de 3 cm. pe tronsonul dintre Bâlea Lac și Bâlea Cascadă, dar deocamdată nu sunt probleme de circulație.
(Foto/Video) Ninge pe Transfăgărășan 1

(Foto/Video) Ninge pe Transfăgărășan 2

(Foto/Video) Ninge pe Transfăgărășan 3

(Foto/Video) Ninge pe Transfăgărășan 4
(foto Meteoplus)

Îi rugăm pe cei care vor să circule în zonă să fie pregătiți să conducă în condiții de iarnă pentru că vremea va rămâne deosebit de rece și în următoarele zile!” transmit drumarii Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Brașov.

Transfaragrasan

Vasile Dale: „Stația meteo Izer, muntii Rodnei, Borșa, Maramureș. Iarnă în toata regula.www.vasiledale.ro

A nins și la Voineasa, în județul Vâlcea. Pe pârtie s-a depus deja un strat subțire de zăpadă, iar peisajul pare desprins din povești.

(Foto/Video) Ninge pe Transfăgărășan 5

(Foto/Video) Ninge pe Transfăgărășan 6

Previous Story

(Video) Baschetbalist american, uimit de Brașov: „Este super ieftin. În Statele Unite, apartamentul ar fi costat cel puțin 1.500 de dolari, ceea ce este o nebunie. Chiria aici este foarte ieftină și tot ce vezi în apartament, televizor, șifonier, canapea, totul este inclus”

Next Story

Aeroportul Braşov. Noi rute, de la jumătatea lunii decembrie: Paris, Roma, Malaga, Dubai, Oslo, Tel Aviv