Brașoveanca Iuliana Pepene, concurentă la “America Express”, gânduri de măritiș: „Are cine să mă aștepte acasă, m-a așteptat acasă. I-am zis să stea cuminte. La noi nu e o chestie de frică, e de respect. Ne iubim”

Last Updated on octombrie 24, 2023 Brașoveanca Iuliana Pepene, concurentă la “America Express”, și bărbatul care a cucerit-o au planuri de viitor împreună. Întrebată de către reporterii Antena Stars dacă are gânduri de măritiș, concurenta de la “America Express” a precizat că se gândește și la nuntă, însă lasă lucrurile să decurgă așa cum este firesc și nu grăbește nimic, mai ales ca ea și partenerul ei se înțeleg de minune.

„Are cine să mă aștepte acasă, m-a așteptat acasă. I-am zis să stea cuminte. La noi nu e o chestie de frică, e de respect. Ne iubim.

Brașoveanca Iuliana Pepene, concurentă la "America Express", gânduri de măritiș: „Are cine să mă aștepte acasă, m-a așteptat acasă. I-am zis să stea cuminte. La noi nu e o chestie de frică, e de respect. Ne iubim” 1

Doamne ajută(nr. poate urmează o nuntă). Să nu ne facem planuri mărețe. Te voi chema la nuntă.”, a declarat Iuliana Pepene,  in cadrul unui interviu pentru Xtra Night Show, conform spynews.

Iuliana Pepene, de la apariţii fără cusur, la munca grea din mină

Iuliana Pepene și Sonia Simionov au trebuit să depună o muncă dificilă și istovitoare într-o… mină, în cea mai recentă probă de la America Express, scrie playtech.ro.

 

Prezentatorea TV și colega ei au fost nevoite să sorteze cărbuni, să îi macine și să umple câțiva saci cu ei. Această provocare s-a dovedit a fi una dintre cele mai grele pentru echipa amintită, dar și pentru rivalii implicați în reality-show-ul de la Antena 1.

Brașoveanca Iuliana Pepene, concurentă la "America Express", gânduri de măritiș: „Are cine să mă aștepte acasă, m-a așteptat acasă. I-am zis să stea cuminte. La noi nu e o chestie de frică, e de respect. Ne iubim” 2

„Ahhh! Numai pietre am în ochi!”, a reacționat, la un moment dat, Iuliana Pepene.

Frumoasa prezentatoare de televiziune s-a murdărit pe față din cauza cărbunelui, însă nimic nu a stat în calea finalizării provocării de la America Express. Împreună cu colega ei, Sonia Simionov, a reușit să ducă până la capăt sarcina – cu multă sudoare, dar și cu succes.

„Abia aștept să văd cine a fost prima echipă (care a terminat sarcina – n.r.), pentru că vreau să mă împrietenesc cu ei la București”, a spus Sonia Simionov.

După provocarea cu pricina, echipa formată din cele două vedete a trebuit să caute pe cineva care să le ducă la întâlnirea cu prezentatoarea emisiunii. Vremea s-a schimbat și afară a început să plouă. Iuliana Pepene a intrat într-o stare de profundă disperare:

„Acolo am avut o cădere nervoasă, pentru că nu mai puteam. Udă din cap până-n picioare, sete îmi eram, foame îmi era, frig îmi era… Nu se mai putea, era totul împotriva mea”.

Previous Story

Brașov. Doar 13 autoturisme ridicate într-o săptămână. Serviciul de ridicări, o vrăjeală pe mulți bani publici. Șoferii care parchează pe trotuare au câștigat iar

Next Story

O femeie a murit pe o stradă din Brașov după ce a fost lovită de o mașină parcată în pantă