O femeie a murit pe o stradă din Brașov după ce a fost lovită de o mașină parcată în pantă

Last Updated on octombrie 24, 2023 O femeie de 65 de ani a decedat astăzi după ce a fost lovită de o mașină parcată într-o pantă care nu a fost asigurată corespunzător. Accidentul a avut loc în această după-amiază, pe strada Făgetului, din municipiul Brașov.

La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției Rutiere Brașov împreună cu polițiști din cadrul Serviciului Criminalistic care au efectuat cercetări pentru lămurirea aspectelor care au dus la producerea accidentului și stabilirea stării de fapt.

O femeie a murit pe o stradă din Brașov după ce a fost lovită de o mașină parcată în pantă 1

Primele date indică ipoteza că autovehiculul implicat nu ar fi fost asigurat corespunzător la momentul parcării, fapt ce a dus la deplasarea involuntară a acestuia pe drumul înclinat, iar în timpul rulării, autovehiculul a surprins și accidentat mortal o femeie în vârstă de 65 de ani.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal și se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infractiunii de „ucidere din culpă”, dosar aflat în coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Poliția Brașov recomandă conducătorilor auto să respecte obligația de a asigura vehiculele la momentul părăsitii acestora, mai ales când zona unde se efectuează parcarea este una înclinată.

Previous Story

Brașoveanca Iuliana Pepene, concurentă la “America Express”, gânduri de măritiș: „Are cine să mă aștepte acasă, m-a așteptat acasă. I-am zis să stea cuminte. La noi nu e o chestie de frică, e de respect. Ne iubim”

Next Story

Accident Brașov. Șoferul dubei care a ucis-o pe femeie, în stare de șoc: “Credeţi că sunt într-o situaţie bună?”