Brașov. Târgul de Cariere revine la Coresi Shopping Resort. Peste 1000 de locuri de muncă

Last Updated on octombrie 30, 2023 Brașovenii aflați în căutarea unui nou loc de muncă sunt invitați la o nouă ediție a Târgului de Cariere, organizat la Mall-ul Coresi.

Târgul de Cariere se întoarce la Brașov cu o nouă ediție și aduce zeci de angajatori din numeroase domenii de activitate, precum: inginerie, producție, automotive, IT, retail & FMCG, logistică & transport, comerț, marketing, comunicare, servicii & BPO, resurse umane, finanțe-bănci. Astfel, cei aflați în căutarea unui loc de muncă au oportunitatea de a alege jobul potrivit dintr-o mare varietate de industrii. Evenimentul se derulează în 3 și 4 noiembrie, între 10:00 și 18:00, la Coresi Shopping Resort, scrie brasov.net.

Brașov. Târgul de Cariere revine la Coresi Shopping Resort. Peste 1000 de locuri de muncă 1

Număr record de participanți la ediția precedentă

Interesul pentru a fi la curent cu noutățile de pe piața muncii, dorința de a găsi un loc de muncă potrivit sau oportunitatea de a interacționa direct cu angajatori din diverse domenii de activitate au contribuit la înregistrarea unei prezențe record la ediția precedentă Târgul de Cariere | Brașov.

Evenimentul a avut loc în perioada 21-22 aprilie și au luat parte 3.358 de candidați – cel mai mare număr de participanți raportat la edițiile anterioare organizate în Brașov. Ținând cont de tendințele actuale de pe piața muncii și de interesul ridicat, la nivel local, față de evenimentele de recrutare organizate în format fizic, se așteaptă ca și la ediția din toamna aceasta să fie prezenți peste 3.000 de candidați.

Până în acest moment, la Târgul de Cariere | Brașov au confirmat prezența aproximativ 30 de companii. Angajatorii care vor lua parte la eveniment sunt în căutare de noi talente și abia așteaptă să îți prezinte povestea companiei lor, ofertele de angajare sau oportunitățile profesionale pe care ți le pun la dispoziție, pentru a te convinge să li te alături.

Printre zecile de companii care vor fi prezente la Târgul de Cariere se numără: Michelin, Premium AEROTEC, JOYSONQUIN Automotive Systems, SLB, Principal33, Capgemini Engineering, BNP Paribas, VEO, Azomureș, Diconium, Varta Microbattery, Freudenberg Performance Materials, Raiffeisen Bank sau Bosch.

Companiile participante oferă candidaților peste 1.000 de locuri de muncă, iar printre rolurile disponibile se află: specialiști în relații și suport clienți, consultanți financiari, ingineri, programatori, mecanici, operatori back office, team leaderi, agenți de vânzări, testeri, operatori de producție, lucrători comerciali, studenți pentru diverse internshipuri, scrie newsbv.ro.

Chiar dacă în era digitală este foarte simplu să aplici online pentru un anumit job, interacțiunile față în față cu angajatorii sunt esențiale și te pot ajuta să obții mai ușor un loc de muncă.

În același timp, evenimentele de recrutare organizate fizic oferă companiilor oportunitatea de a câștiga mai multă notorietate pe piața muncii, prin expunerea brandului de angajator, dar și de a recruta mai eficient persoane potrivite pentru rolurile disponibile. Așadar, dacă ești pregătit să îți duci cariera la nivelul următor sau să descoperi noi talente, trebuie să ni te alături, a declarat Maria Petruța, PR Manager la Târgul de Cariere.

Previous Story

Când vine zăpada? Meteorologii anunță o iarnă cu ninsori și ger. Vom avea un Crăciun cum nu prea a mai fost în Brașov, în ultimii ani

Next Story

Brașov. „Ce credeți ca e mai bine, sa cumpăr un duplex in zona Sânpetru sau un apartament cu 3 camere mai aproape de oraș?” Sfaturile primite de la brașoveni