Brașov. 4  bărbați și-au împărțit pumni şi picioare în trafic, printre mașini. Ce spune Poliția

Last Updated on octombrie 28, 2023 4 bărbaţi s-au luat, vineri după-amiază, la pumni şi picioare pe strada Stadionului, printre maşini. Mai multe echipaje de intervenţie au ajuns la faţa locului şi au oprit altercaţia, iar toţi cei implicaţi în conflict au fost conduşi la secţia de poliţie, anunță Observator Tv.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 2 Poliție s-au sesizat din oficiu și la acest moment, efectuează cercetări, după ce echipajul de poliție, din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor, a surprins în această după-amiază, în trafic, pe strada Stadionului, din municipiul Brașov, o altercație, în desfășurare, între 4 bărbați.

Brașov. 4  bărbați și-au împărțit pumni şi picioare în trafic, printre mașini. Ce spune Poliția 1
(foto: bizbrasov.ro)

În sprijinul asigurării intervenției au fost direcționate și alte echipaje de intervenție, pentru care toți cei implicați în conflict au fost conduși la unitatea de poliție.

La acest moment bărbații sunt audiați, în cadrul dosarul de cercetare penală întocmit de polițiști, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de loviri sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, urmând ca la administrarea întregului probatoriu, sub coordonarea procurorului de caz, să fie dispuse măsurile legale“, a informat IPJ Brașov, conform mytex.ro.

Previous Story

Brașov. Eclipsa parţială de lună se poate observa cu ajutorul telescoapelor, în centrul orașului. Va dura 4 ore și 28 de minute

Next Story

Salt spectaculos pentru Universitatea Transilvania Brașov, în topul Shanghai 2023. Abrudan: „Așteptăm cu nerăbdare un nou top, cel făcut de americani și sperăm ca acolo poziția să fie și mai bună”