Turist dezamăgit de căsuțele de lux ale Andreei Esca de lângă Brașov: “Mizerie, șoareci și excremente (lipsesc șerpișorii)”

Last Updated on septembrie 25, 2023 Un turist care a închiriat o căsuță la resortul Andreei Esca din Porumbacu de Sus, (Sibiu) a fost profund dezamăgit de condițiile de cazare. Acesta a găsit păr, praf, șoareci și carii de lemn în căsuță. De asemenea, a fost nemulțumit de prețul micului dejun, care este de 160 de lei pe căsuță.

Turistul susține că a fost nevoit să facă multă curățenie în căsuță în prima zi de cazare, deoarece aceasta era murdară. De asemenea, a fost surprins de lipsa de menaj, care nu era inclus în prețul cazării. Resortul Andreei Esca este situat pe malul râului Porumbacu din Sibiu și oferă cazare în căsuțe rustice. Prețul unei nopți de cazare este de 700 de lei.

Turist dezamăgit de căsuțele de lux ale Andreei Esca de lângă Brașov: “Mizerie, șoareci și excremente (lipsesc șerpișorii)” 1

Din păcate, frumusețea căsuțelor este umbrită de mizeria din ele (păr peste tot, praf, baie necurățată, wc insalubru la propriu, murdar de excremente), de șoarecii din pereți și de cariile din lemn. În prima zi a trebuit să mă duc la magazin după produse de curățenie pentru a face curat (total anormal).

Micul dejun este extrem de scump (160 lei pe căsuță), practic 80 lei de persoană dacă ai copii mici și nu îi pui la socoteală cum a fost la noi. Menaj nu primești în banii pe care îi dai (mulți), nici măcar saci de gunoi (am găsit doar unul lângă cuptor).

Din cauza oamenilor care lucrează aici (și aici mă refer la curățenie, care e primordială pentru oricine, nu numai pentru o familie cu copii), nu îmi mai doresc o astfel de experiență.

Da, este frumos exteriorul, cu căsuțe vechi și colorate, însă nu pot să înțeleg notele mari pe care le au având în vedere ce am găsit aici. Nu mai spun de ce se regăsește sub paturi (lipsesc șerpișorii).Vecinii cu care am stat de vorbă au avut parte de aceeași experiență neplăcută ca noi”, a mărturisit turistul, potrivit Cancan.

Printre vedetele care au călcat pragul resortului se numără Dana Rogoz, Laura Cosoi, Tudor Chirilă, Pavel Bartoș, Rareș Năstase și Roxana Hulpe.

Vă invităm să descoperiți domeniul nostru și să vă stârnim curiozitatea de a ne vizita. Așadar, iată în câteva cuvinte ce ne-am dorit.

Să restaurăm cât mai multe case din satul Porumbacu de Sus, de la poalele Negoiului, Țara Făgărașului, să le redăm farmecul de altădată, și să vă primim în ele oferindu-vă în același timp toate facilitățile timpurilor moderne.

Fiecare casă își are propria poveste iar înăuntru veți găși multe obiecte cu istorie folosite acum ca decor sau cu o altă întrebuințare. Locuri ideale pentru evadarea din oraș și trăirea unor experiențe rurale autentice.”, își descrie Andreea Esca resort-ul de la Porumbacu de Sus, potrivit RTV.

Previous Story

Aeroportul Brașov. Dan Air, pierderi de 2,6 milioane de euro „pentru a menţine în viaţă visul braşovenilor de a zbura de la ei de acasă”

Next Story

54 de sirene din Brașov și Poiana Brașov vor suna timp de trei zile