Fiul lui Cristian Cioacă și-a schimbat numele. Mama Elodiei: „E băiat mare acum, are 18 ani, nu l-am mai căutat, că i-au băgat tot felul de prostii în cap dânșii despre mine și m-am retras eu”

Last Updated on septembrie 4, 2023 Fostul polițist din Brașov, Cristian Cioacă a fost eliberat, pe 22 august 2023, din închisoare, după aproape zece ani de închisoare. El a fost condamnat pentru uciderea soției, Elodia Ghinescu.

După ce și-a săvârșit o parte din pedeapsă, pentru că Cioacă inițial fusese condamnat la 15 ani și opt luni de închisoare, acesta s-a dus, cel mai probabil, la fiul și familia sa.

 Fiul lui Cristian Cioacă și-a schimbat numele. Mama Elodiei: „E băiat mare acum, are 18 ani, nu l-am mai căutat, că i-au băgat tot felul de prostii în cap dânșii despre mine și m-am retras eu” 1

Din câte am aflat, nepotul meu și-a schimbat numele de familie din Cioacă în Ene. Și cred că a făcut asta la insistențele familiei, nu că râdea cineva pe la școală de el.

E băiat mare acum, are 18 ani, nu l-am mai căutat, că i-au băgat tot felul de prostii în cap dânșii despre mine și m-am retras eu”, a declarat pentru Click!, mama Emiliei Ghinescu.

Mister total
Multă lume se întreabă unde s-a dus Cristian Ciocă de nu îl găsește nimeni după eliberarea din penitenciar:

Nu știu ce face Ciocă, după ce a ieșit din pușcărie nu m-a căutat deloc, dar nici nu mă așteptam să o facă. El s-a ascuns de mine imediat după acea noapte blestemată. Îl tot sunam și nu răspundea.

Cred că i-a fost frică să nu spună vreun cuvânt greșit. Nici nu știu unde poate să fie acum. Din câte am înțeles a vândut casa de la Pitești, unde stătea, și probabil și-a cumpărat alta. Pentru mine acest om este un diavol”.

Mama Elodiei nu se înțelegea cu cuscra

Mama Elodiei a mai adăugat că nu s-a înțeles niciodată cu cuscra ei. În plus, mama fostului polițist ar fi făcut descântece după ce fosta avocată a născut. Emilia Ghinescu susține că și-a dat seama de la început că fiica sa a fost ucisă de Cioacă.

Cioacă are un psihic bun, n-a zis nimic ce s-a întâmplat cu Elodia. Știe să gândească cum trebuie. Este aproape de crima perfectă. I-am spus Elodiei să nu-l ia de bărbat.

Am făcut șase ani de psihologie, pentru că am fost cadru didactic, și mi-am dat seama de caracterul lui. Avea și un râs tare enervant”, a mai declarat Emilia Ghinescu, potrivit Evenimentul Zilei.

Previous Story

(Foto) Ellie White și Doru Tincă s-au căsătorit la Brașov. „După 16 ani și 2 copii, nunta noastră mult așteptată a fost perfectă!”

Next Story

(Video) Urs lovit mortal de un șofer din Brașov, pe autostradă, lângă Cluj. „Faptul uimitor este dimensiunea mare a acestui animal, care prezintă un mare pericol”