(Foto) Ellie White și Doru Tincă s-au căsătorit la Brașov. „După 16 ani și 2 copii, nunta noastră mult așteptată a fost perfectă!”

Last Updated on septembrie 4, 2023 Nunta anului la Brașov. Ellie White și Doru Tincă au anunțat că s-au căsătorit, după o relație de iubire de 16 ani și doi copii și foarte multe amânări ale evenimentului. “A fost ca în povești”, a scris solista pe Facebook, care a fost o mireasă superbă.

Solista și impresarul sunt împreună de 16 ani, au doi copii minunați, Maria (8 ani) și Mihai (10 ani), dar abia weekendul trecut au ajuns la starea civilă și în fața altarului. Cei doi s-au cununat și au publicat imagini superbe pe rețelele sociale.

(Foto) Ellie White și Doru Tincă s-au căsătorit la Brașov. „După 16 ani și 2 copii, nunta noastră mult așteptată a fost perfectă!” 1 (Foto) Ellie White și Doru Tincă s-au căsătorit la Brașov. „După 16 ani și 2 copii, nunta noastră mult așteptată a fost perfectă!” 2

A fost ca-n povești sau vorba lui Doru de ieri, a fost ca un vis… Am vrea să vă mulțumim fiecăruia în parte pentru faptul că ați ales să fiți alături de noi în ziua noastră perfectă, dar nu cred că am atâtea caractere aici.

(Foto) Ellie White și Doru Tincă s-au căsătorit la Brașov. „După 16 ani și 2 copii, nunta noastră mult așteptată a fost perfectă!” 3 (Foto) Ellie White și Doru Tincă s-au căsătorit la Brașov. „După 16 ani și 2 copii, nunta noastră mult așteptată a fost perfectă!” 4

Voi vă știți, așa că aș vrea să știți că vă mulțumim și că vă iubim! Mulțumim copiilor noștri, Maria Alexis și Mihai Andrei, pentru faptul că nu ne-au lăsat la nici o cununie singuri și au fost lângă noi, unul cu florile, altul cu inelele.

După 16 ani și 2 copii, nunta noastră mult așteptată a fost perfectă! Vă mulțumim!”, a scris Ellie White, pe Facebook, în dreptul unor imagini superbe, potrivit Libertatea.

(Foto) Ellie White și Doru Tincă s-au căsătorit la Brașov. „După 16 ani și 2 copii, nunta noastră mult așteptată a fost perfectă!” 5 (Foto) Ellie White și Doru Tincă s-au căsătorit la Brașov. „După 16 ani și 2 copii, nunta noastră mult așteptată a fost perfectă!” 6

Potrivit Click.ro, mirii și-au dorit o nuntă discretă, invitând la eveniment aproximativ 250 de persoane, rude și prieteni foarte apropiați. Au fost și câțiva colegi din showbiz, Ștefan Lungu și Dj Dark.

(Foto) Ellie White și Doru Tincă s-au căsătorit la Brașov. „După 16 ani și 2 copii, nunta noastră mult așteptată a fost perfectă!” 7

Singurul artist care le-a cântat la nuntă a fost Smiley, de care îi leagă o prietenie foarte sinceră. Cununia religioasă și cea civilă au avut loc la Brașov, iar petrecerea, la Conacul Albert, din același oraș.

„Smiley este prietenul nostru foarte bun de mulți ani și ni l-am dorit alături în cea mai importantă zi din viața noastră. Ne-am dorit un eveniment discret”, a declarat impresarul Doru Tincă, potrivit Can Can.

Ellie White, autoarea unei cărți de spiritualitate

În urmă cu ceva vreme, Ellie White s-a apucat de scris, și a reușit să scoată la vânzare prima sa carte de spiritualitate. Invitată în platoul emisiunii Xtra Night Show, artista a vorbit despre cartea spirituală.

E pe zona (nr. cartea) spirituală, ezoterică și metode prin care să te descoperi pe tine. Este un fel de introducere a ceea ce este deja pe piață. Este menită să îi facă pe oameni curioși, să își dea seama că lucrurile nu sunt așa gri cum le vedem noi zi de zi și noi ca și oameni suntem foarte interesanți și puternici.

E greu să vezi asta, trebuie să fii foarte sincer cu tine, să ajungi la cele mai urâte emoții pe care le-ai ascuns. Zona spirituală este ușor de accesat, trebuie să îți deschizi al treilea ochi.”, a spus Ellie White la ”Xtra Night Show”, conform Spynews.

De ce s-a despărțit Ellie White de trupa DJ Project
Despre separarea de trupă s-a vorbit mult de-a lungul timpului, iar artista a ținut să lămurească totul, fiind obosită de numeroasele întrebări din partea fanilor.

„Cum Giulia ( n.r Anghelescu) era mereu prezentă pe sticlă și în online, s-au gândit ei că îngrașă porcul în ajun și va exploda imaginea trupei alături de ea.

De unde și pies (compusă de mine de altfel, dar tot fără drepturi) pe care am cântat-o alături de Giulia. În all fairness, ea se încadra mai mult în tiparul lor de feminitate, așa că era o alegere oarecum de înțeles”, a povestit Ellie White, potrivit Pro Fm.

Previous Story

Flavia Boghiu: „Brașovul nu va interzice consumul de carne! Doamne ferește! (Nu-mi vine să cred că trebuie să spun asta)”

Next Story

 Fiul lui Cristian Cioacă și-a schimbat numele. Mama Elodiei: „E băiat mare acum, are 18 ani, nu l-am mai căutat, că i-au băgat tot felul de prostii în cap dânșii despre mine și m-am retras eu”