Dorian Popa, noi declarații, după ce a fost păcălit de afaceristul brașovean Călin Donca. “Cel care ne-a furat, să plătească”

Last Updated on septembrie 21, 2023 Dorian Popa a venit cu noi precizări după ce a fost păcălit de afaceristul brașovean Călin Donca. Dorian Popa a apelat la serviciile lui Călin Donca și a montat mai multe panouri fotovoltaice. Ulterior, acesta a acceptat să investească într-unul dintre parcurile fotovoltaice, urmând ca veniturile lui să crească.

Dorian Popa, noi declarații, după ce a fost păcălit de afaceristul brașovean Călin Donca. “Cel care ne-a furat, să plătească” 1

În afacere au intrat mai multe persoane, iar acum, au rămas fără bani, omul de afaceri fiind arestat pentru 30 de zile.

Cei doi s-au împrietenit, iar Călin Donca i-a propus să investească în parcurile sale cu panouri fotovoltaice, urmând ca banii să fie înmulțiți. Dorian Popa a acceptat și alături de alți investitori a mers plătit, apoi au mers în Brașov să vadă că acest parc există și nu a fost o țeapă.

În momentul în care am relaționat atunci cu montajul panourilor pe casă mi s-a propus să investesc în ceea ce se dorea a fi un parc cu panouri fotovoltaice. Mare atenție, lucru care nu apare în niciuna dintre acuzațiile ce să vehiculează în presă.

Nu se vizează acele parcuri fotovoltaice în care unii oameni, și eu, adică mai mulți investitori am băgat și noi un bănuț pe care l-am muncit. Prima mea investiție, am fost un om sărac care și a muncit fiecare bănuț, nu mă arunc.

M-am limitat la cei 20 de kW exact cât am și pe casă dar pentru că am zis așa „mă dacă am 20 de kw pe casă și am o aplicație în telefon care mi arată cât îmi produc kilowați”, a spus Dorian Popa pe contul său de Youtube, potrivit Spynews.

Vedeta a luat legătura cu mai mulți investitori, însă nimeni nu cunoaște niciun detaliu despre parcuri sau despre investițiile lor. După arestul lui Călin Donca, Dorian Popa a devenit tot mai suspicios cu privire la cele întâmplate.

Ce pot să spun este că am luat legătura cu unii dintre investitori care m-au sunat întrebându-mă dacă am reușit să aflu ceva, dar toate telefoanele sună închise.

Abia aștept să se poată lămuri într-un fel această situație pentru că, repet, având în vedere faptul că în acuzații nu am văzut nimic legat de panourile fotovoltaice de aceste părculețe mă gândesc că poate avem norocul, șansa că acest business să nu fie afectat și noi, ori să ne putem recupera investiția ori să putem încasa banii.

Vă spun cu voce tare și public că sunt aici să fiu alături, așa cum am fost de Călin și am prezentat situația transparent către cei care mă urmăresc, așa voi fi alături și de cei care au declarat împotriva lui Călin.

Nu știm încă despre ce este vorba, dar dacă toți cei care au investit și cu mine în echipă am fost țepuiți sau amețiți, învrăjbiți într-un fel manipulați și ne-au fost luați bănuții, aveți siguranța mea că tot cu această putere pe care Doamne Doamne mi-a dat o în comunitatea mea, mă voi ocupa. Poate nu să reușim să ne recuperăm integral investiția dar cu siguranță cel care ne-a furat să plătească așa cum trebuie”, a mai spus Dorian Popa.

Sunt şocat, sunt consternat şi, în acelaşi timp, debusolat pentru că nu ştiu ce se întâmplă, nu ştiu ce urmează cu investiţiile noastre.

Este posibil să fi fost părtaş la o escrocherie! Din păcate, din partea lui Călin Donca nu dăm de nimeni, nu răspunde nimeni la telefon, este un fel de ceaţă totală!”, a spus Dorian Popa, potrivit Observator.

Previous Story

Bucureștiul își mai construiește un aeroport. „Trebuie să fie mai mare decât cel din Brașov”

Next Story

Cine este Orianda Donca, soția lui Călin Donca: “Am locuit într-un apartament în chirie și dormeam pe saltele pe jos…”