Daniel Buzdugan: „Brașov, Forza ZU 2023 – CEA MAI FRUMOASĂ AMINTIRE din vacanța noastră! Mihai Morar ți-ai văzut visul cu ochii!”

Last Updated on septembrie 11, 2023 Forza Zu a scris istorie sâmbătă seara la Braşov. Peste 20 de artişti de top au urcat pe scena din Piaţa Sfatului, care a fost neîncăpătoare pentru miile de spectatori dornici de distracţie. Adolescenţi, tineri dar şi oameni în vârstă au cântat şi au dansat pe cele mai cunoscute hituri româneşti, potrivit Observator Tv. A fost un un show incendiar, care a marcat o ediţie aniversară. 10 ani de Forza Zu! Iar povestea va merge mai departe.

Daniel Buzdugan: „Brașov, Forza ZU 2023 – CEA MAI FRUMOASĂ AMINTIRE din vacanța noastră! Mihai Morar ți-ai văzut visul cu ochii! Radioul care adună oameni vă mulțumește din ❤️ vouă celor ce ați fost piesa centrală, chiar dacă nu ați fost sus pe scenă, pentru voi am făcut-o, pentru că ne dați aripi și pentru că vă iubim!”

„Sâmbătă, LA FORZA ZU AM STABILIT PROBABIL UN RECORD MONDIAL: CEL MAI MARE CURS DE PRIM AJUTOR ținut vreodată. ZECI DE MII DE OAMENI DINTR-O PIAȚĂ AU RĂMAS CONECTAȚI LA VIAȚĂ! Pentru că a fost Ziua Mondială a Primului Ajutor, alături de 2 voluntari ai Crucea Rosie Romana, le-am arătat oamenilor cât de ușor poți salva viața celor de lângă tine.

Daniel Buzdugan: „Brașov, Forza ZU 2023 - CEA MAI FRUMOASĂ AMINTIRE din vacanța noastră! Mihai Morar ți-ai văzut visul cu ochii!” 1
default

Accidentele se pot întâmpla oricând, oricui. Și există situații în care PRIMUL AJUTOR EȘTI CHIAR TU”, a scris Mihai Morar pe Facebook, potrivit mytex.ro.
Daniel Buzdugan: „Brașov, Forza ZU 2023 - CEA MAI FRUMOASĂ AMINTIRE din vacanța noastră! Mihai Morar ți-ai văzut visul cu ochii!” 2

Toți ne lăudăm că am face orice pentru cei dragi, ne-am da viața pentru copiii sau părinții noștri, dar câți dinte noi știm manevrele simple de prim ajutor?! Un curs complet de prim ajutor durează doar 12 ore și îl poți face în cele 48 de centre de formare Crucea Roșie din toată țara. Merită viața celor mai dragi nouă 12 ore din viața noastră? Dacă vrei să te înscrii la cursuri, o poți face direct pe https://crucearosie.ro/ce-facem/prim-ajutor/.
Daniel Buzdugan: „Brașov, Forza ZU 2023 - CEA MAI FRUMOASĂ AMINTIRE din vacanța noastră! Mihai Morar ți-ai văzut visul cu ochii!” 3

Când cineva de lângă tine strigă «Ajutooor!», poți fi erou dacă știi să îi acorzi corect primul ajutor. Ieri, pe 9 Septembrie, de Ziua Mondială a Primului Ajutor, zeci de mii de oameni au aflat că adevărata Forză este, mai mult decât să îți pese, să fii în stare să ajuți. Vă mulțumim!”, a mai scris Mihai Morar.

Mihai Morar: „Ăsta nu e un AFTERMOVIE, asta-i o DECLARAȚIE DE DRAGOSTE. Vă mulțumim și vă iubim. Pe toți. De tot! ”

Previous Story

Brașov. Allen Coliban refuză să meargă la deschiderea anului școlar.  „Grevă de festivism/ Nu va ofta nimeni, absența va trece neobservată”

Next Story

Aeroportul Brașov. Cu turnul virtual din Germania e complicat ca la Arad. „Ar fi nevoie de minim 9 luni pentru pregătirea controlorilor care să lucreze pentru Braşov”