DAN Air crește numărul zborurilor pe ruta Aeroportul Brașov – Londra Gatwick

Last Updated on septembrie 10, 2023 Dan Air a anunțat că va introduce un nou zbor spre Londra, în afară de cel programat în fiecare vineri.
Din data de 31 octombrie, în fiecare marți, Dan Air va zbura de pe Aeroportul Brașov la Londra.

Plecarea va fi la ora 7.00, iar sosirea la Gatwick la 8.15. Apoi, decolarea din Londra se va efectua la 9.15, urmând ca aterizarea la Ghimbav să se producă la ora 14.15.

DAN Air crește numărul zborurilor pe ruta Aeroportul Brașov – Londra Gatwick 1

Accesează acum www.danair.ro și rezervă-ți un bilet cu bagaj de cală inclus și fără taxe ascunse!”, au menționat reprezentanții companiei românești, potrivit mytex.ro.

Se știe, Dan Air va opera de pe Aeroportul Brașov 5 rute noi de la finele lunii viitoare: spre Paris CDG (Franța), Oslo (Norvegia), Dublin (Irlanda), Tel Aviv (Israel) și Dubai DWC (Emiratele Arabe Unite). Zborurile acestea vor fi realiizate cu o frecvență de un zbor pe săptămână pe fiecare dintre ele.

Aeroportul Braşov, un nou program: 06.00 – 23.00

Ştefan Micu, preşedintele Consiliului de Administraţie al Aeroportului, a precizat că, până acum, s-au făcut o serie de paşi procedurali care au fost transmişi ROMATSA, care organizează şi realizează dirijarea traficului aerian, cum ar fi doleanţele companiilor aeriene cu privire la orele de zbor, dar şi care sunt intenţiile unora dintre acestea să îşi facă bază la Ghimbav.

O prelungire a programului se poate întâmpla respectând regulamentele internaţionale şi naţionale, dar trebuie să fim atenţi dacă noi avem nevoie în acest moment de aşa ceva. În prezent, avem zboruri regulate Dan Air, Wizz Air şi suplimentar avem curse charter care s-ar putea să nu mai existe sau sa fie la nivel mult mai mic la iarnă.

Trebuie să ţinem cont de posibilităţile financiare pe care le avem la dispoziţie. Unul din factori este soliditatea financiară pe care trebuie să o prezinţi Autorităţii Aeronautice Civile Române.

Demersurile au fost începute şi ne dorim ca un prim pas ar fi să asigurăm o prelungire a programului de la 6-7 dimineaţa până la ora 23.00 măcar”, a precizat Ştefan Micu. În prezent, aeroportul are program în intervalul orar 7.00 – 19.00, potrivit bzb.ro.

Previous Story

Adrian Veştea, despre Aeroportul Brașov. „Am toată convingerea că, până la finalul anului, avem şansa să ajungem la aproape 100.000 pasageri, ceea ce e o cifră importantă pentru jumătate de an de funcţionare”

Next Story

Brașov. Allen Coliban refuză să meargă la deschiderea anului școlar.  „Grevă de festivism/ Nu va ofta nimeni, absența va trece neobservată”