Concerte Brașov. 3 SUD EST la Reduta. Alex Velea și Andreea Bălan la Zilele comunei Teliu

Last Updated on septembrie 19, 2023 Alex Velea și Andreea Bălan vor concerta în județul Brașov. Ei sunt invitați să cânte la Zilele comunei Teliu.

Vă așteptăm cu mic, cu mare la Zilele comunei Teliu. Sâmbătă începând cu ora 14.00 și duminică începând cu ora 15.00 sunteți învitați să ne bucurăm împreună de spectacolul de muzică populară și muzică ușoară.

Concerte Brașov. 3 SUD EST la Reduta. Alex Velea și Andreea Bălan la Zilele comunei Teliu 1

Sâmbătă la ora 20.30 vom avea parte de un concert Alex Velea, iar duminică la 19.30 va concerta Shondy și de la 20.15 Andreea Bălan”, au anunțat reprezentanții Primăriei Teliu, potrivit mytex.ro.

Brașov: 3 SUD EST – LIVE IN CONCERT

3 Sud Est te invita sa iei parte la cel mai frumos cadou muzical al lunii Noiembrie, bucura-te alaturi de prieteni sau de “Jumatatea ta mai buna” de un concert inedit.

Concerte Brașov. 3 SUD EST la Reduta. Alex Velea și Andreea Bălan la Zilele comunei Teliu 2

Te invitam sa iei parte la un show special, alaturi de trupa care de 25 de ani ne ofera Povesti, Trairi, Sentimente, Emotii!
Locurile se vor ocupa în funcție de sosirea în sală. Bilete aici

Centrul Cultural Reduta, Brasov
Str. Apollonia Hirscher, nr. 8
sâmbătă, 4 noiembrie, ora 20:00

Previous Story

Brașov. Începe Food Truck Festival. „Accesul este gratuit și chiar recomandat”

Next Story

„Retro Marktplatz” Brașov. Târg retro în Piața Sfatului cu fanfare și cântece vechi. „Am reconstituit și cele 30 de povești ale celor 30 de case din Piața Sfatului”