Cine este Orianda Donca, soția lui Călin Donca: “Am locuit într-un apartament în chirie și dormeam pe saltele pe jos…”

Last Updated on septembrie 21, 2023 Milionarul brașovean Călin Donca a fost arestat pentru 30 de zile, acuzat de mai multe infracțiuni economice, în timp ce soția sa, Orianda, a fost lăsată în libertate pentru a avea grijă de cei 5 copii.

Orianda Donca, 34 de ani, este soția lui Călin Donca, unul dintre cei mai tineri milionari din România. Cei doi sunt împreună de mai bine de 17 ani și au cinci copii. Orianda și Călin Donca au afaceri împreună și au o avare fabuloasă. Cu toate astea, Orianda a dezvăluit că viața ei nu a fost mereu roz, iar în trecut a avut o viață modestă. Soția lui Călin Donca a locuit într-un apartament cu chirie.

Cine este Orianda Donca, soția lui Călin Donca: "Am locuit într-un apartament în chirie și dormeam pe saltele pe jos..." 1

Am locuit într-un apartament în chirie, nu aveam mobilă deloc, dormeam pe niște saltele pe jos. Aveam o viață în care eram foarte ordonați pe partea de educație. În fiecare dimineață ne trezeam și citeam împreună, făceam sport, mergeam la vânzări, munceam non-stop, de luni până duminică.

Am muncit foarte mult, într-o perioadă în care majoritatea se distrează, ca să putem să avem ceea ce avem în momentul de față”, a spus ea, potrivit Antena 1.

În vreme ce Călin Donca se ocupă de afaceri, tânăra se ocupă de creșterea copiilor cu vârste cuprinse 2 și 11 ani. Cu toate astea, Orianda reușește să se mențină suplă și să aibă un stil de viață sănătos. Soția afaceristului a declarat că a mărturisit că de cele mai multe ori gătește vegan.

Feminitatea trebuie hrănită chiar dacă ești mamă. Îngrijește-ți corpul fizic prin sport, alimentație cât mai aproape de natură și o gândire care să te îndrepte către conectarea ta cu Divinitate.Fii bună cu tine, înainte să o faci cu alții. Dacă mama este bine, toată casa este bine‘, a declarat milionara, conform VIVA.

Călin Donca susținea cu ceva timp în urmă că a fost nevoit să facă numeroase sacrificii pentru a ajunge la stilul actual al vieții sale. Soția lui l-a susținut în fiecare etapă a acestui drum, iar acum locuiesc împreună într-o vilă evaluată la peste un milion de euro, conduc mașini de lux și gestionează o afacere în industria energetică.

În plus, cei doi au cinci copii pe care îi cresc singuri, fără a apela la serviciile unei bone sau la orice alt tip de ajutor.

Fiecare în această viață își alege ceea ce își dorește iar pentru ceea ce își dorește depune un efort sau altul! În cazul în care sunt persoane și se pot bucură de o viață la o mie de euro pe luna, bravo lor, pentru că nu e o competiție între noi!

În cazul meu, partea proastă e că nu mă pot bucură la o mie de euro!”, afirma Călin Donca cu câteva luni în urmă, conform RTV

Mai mult de atât, șofranul este planta care a transformat soții Donca în milionari. Călin și Orianda Donca au obținut un succes în lumea afacerilor după ce au investit în șofran, cel mai valoros condiment din lume, care le-a adus profituri semnificative.

Șofranul este cel mai scump condiment din lume, iar afacerile cu această plantă aromatică sunt o adevărată mină de aur.

Previous Story

Dorian Popa, noi declarații, după ce a fost păcălit de afaceristul brașovean Călin Donca. “Cel care ne-a furat, să plătească”

Next Story

Deputatul brașovean Gabriel Andronache propune amenzi usturătoare pentru cei care pângăresc drapelul României