Brașov. Târgul de Crăciun se deschide pe 30 noiembrie, în aceeași zi când va avea loc și aprinderea iluminatului festiv în oraș

Last Updated on septembrie 21, 2023 Primăria Brașov anunță ultimele pregătiri pentru Târgul de Crăciun care se va deschide pe 30 noiembrie.  Din această săptămână și până în 6 octombrie, producătorii, meșteșugarii, artizanii și comercianții sunt invitați să se înscrie pentru a participa la Târgul de Crăciun din acest an, anunță G4 Media.

”Pentru a ne asigura că brașovenii și turiștii vor avea parte de un târg cu produse de calitate, diverse și la prețuri decente, departajarea participanților se va face ținând cont de aceste criterii.

Brașov. Târgul de Crăciun se deschide pe 30 noiembrie, în aceeași zi când va avea loc și aprinderea iluminatului festiv în oraș 1

Pentru a discuta despre modul de desfășurare a târgului, punctaj, tarife, îi invităm pe comercianții din centrul istoric și comercianții/producătorii care participă la târguri, la consultarea care va avea loc marți, 26 septembrie 2023, la ora 15:00, în format hibrid, fizic – în sala de Consiliu Local a Primăriei Brașov (în limita locurilor disponibile), respectiv online, pe Zoom”, anunță Primăria Brașov.

În cadrul târgului se vor comercializa produse alimentare ambalate, produse meșteșugărești și artizanale și produse alimentare preparate la fața locului.

Târgul de Crăciun din acest an va începe în data de 30 noiembrie, în aceeași zi când va avea loc și aprinderea iluminatului festiv în oraș, și se va încheia în data de 7 ianuarie.

Targul de Craciun din Sibiu

Cu bucurie anunțăm că pregătirile pentru ediția 2023 a Târgului de Crăciun din Sibiu sunt deja în plină desfășurare, cu câteva repere importante deja atinse și noi atracții aflate în curs de planificare.
În tradiția noastră deja consacrată, pe 1 mai, am deschis înscrierile pentru expozanți, continuând practica începută acum peste 10 ani de a oferi expozanților o perioadă extinsă de pregătire pentru eveniment.

Brașov. Târgul de Crăciun se deschide pe 30 noiembrie, în aceeași zi când va avea loc și aprinderea iluminatului festiv în oraș 2

Înscrierile vor rămâne deschise până pe 31 mai, invitând toți expozanții interesați să se alăture.
Sistemul nostru de înscriere la eveniment este unul 100% electronic, consolidat de-a lungul ultimului deceniu. Acest lucru ne-a permis să asigurăm o comunicare eficientă și o analiză riguroasă a dosarelor, susținând misiunea noastră de a menține Târgul de Crăciun din Sibiu la standardele secolului 21.

În paralel, lucrăm la planurile de amenajare și la inovațiile pe care intenționăm să le introducem la ediția din acest an. Deși vom dezvălui mai multe detalii în următoarea perioadă, puteți fi siguri că Târgul de Crăciun din Sibiu 2023 va și mai vibrant și plin de viață ca până acum.

Doar anul trecut, contribuția evenimentului în economia locală a orașului a depășit 10 milioane de euro iar acest rezultat se datorează pregătirii din timp a evenimentului.

Vă mulțumim pentru sprijinul constant și așteptăm cu nerăbdare să vă întâmpinăm la Târgul de Crăciun din Sibiu 2023!

Previous Story

Aeroportul Brașov. Zboruri directe spre Egipt. Se propun curse și spre China

Next Story

Brașov. Începe curățenia de toamnă, în toate cartierele. Brașovenii vor putea depozita deșeurile voluminoase la cele 55 de containere amplasate în tot orașul