Brașov. Polițiștii mai și refuză mita, nu doar o iau. Femeie de 32 de ani, prinsă în flagrant după ce a oferit mită la ghișeul Serviciului permise

Last Updated on septembrie 19, 2023 Polițiștii brașoveni nu au o imagine prea bună. Cei de la Rutieră au tot fost arestați pentru luare de mită, unul mergea drogat la serviciu și vindea stupefiante fără ca ai lui colegi să bănuiască ceva.

Astăzi aflăm că polițiștii din Brașov mai și refuză mita, nu doar o iau. O femeie a fost prinsă în flagrant la ghișeul Serviciului permise. Polițiștii anunță că au refuzat mita în 12 cazuri, doar în ultima lună.

Brașov. Polițiștii mai și refuză mita, nu doar o iau. Femeie de 32 de ani, prinsă în flagrant după ce a oferit mită la ghișeul Serviciului permise 1

O femeie în vârstă de 32 de ani, din Brașov, a oferit marți, 19 septembrie, 400 de lei mită pentru a promova proba teoretică necesară pentru obținerea permisului de conducere, anunță Direcția Generală Anticorupție.

Femeia s-a prezentat la ghișeul Serviciul permise având asupra sa dosarul de candidat și solicitând să fie programată, în aceeași zi, pentru susținerea probei teoretice în vederea obținerii permisului de conducere – categoria B, anunță G4 Media.

Între filele dosarului, angajatul SPCRPCIV Brașov a identificat suma de 400 de lei cu privire la care candidata a precizat că a introdus-o pentru a determina în acest mod personalul instituției să o ajute să promoveze proba respectivă.

Lucrătorii DGA – SJA Brașov au procedat la constatarea infracțiunii flagrante de dare de mită, persoana în cauză fiind condusă la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov pentru continuarea cercetărilor, mai spun polițiștii, potrivit brasov.net.

Numai în ultima lună, angajați din cadrul Ministerului Afacerilor Interne au sesizat la Direcția Generală Anticorupție 12 situații în care li s-au oferit diverse sume de bani cu titlu de mită.

Previous Story

Călin Donca, milionarul din Braşov cunoscut pentru maşinile scumpe, a fost arestat pentru 24 de ore de procurorii DIICOT 

Next Story

Milionarul brașovean Călin Donca a fost arestat pentru 30 de zile