Brașov. Bicicletă furată. „Ce e la fel de important,  cum s-a furat bicicleta asta. Hoţul l-a abordat pe păgubit sus, în staţia din Poiană”

Last Updated on septembrie 25, 2023 Un furt de bicicletă, mai puțin obișnuit, a avut loc sâmbătă. Un braşovean a povestit pe Facebook „păţania” unui apropiat, una din care să înveţe şi alţi „buni samariteni”: a rămas fără bicicletă, după ce un individ l-a rugat să i-o împrumute. Un hoţ „generos”, pentru că i-a lăsat o bicicletă la schimb: furată însă şi aceasta…

„Atenţie! s-a furat acum două zile (joi, 21 septembrie – n.r.) bicicleta asta. În jur de 17:30, din Poiana Mică, un individ pe la 1,75 – 1,80, brunet, mai subţirel. Pare că nu a luat-o neapărat pe Drumul Vechi în jos.

Brașov. Bicicletă furată. „Ce e la fel de important,  cum s-a furat bicicleta asta. Hoţul l-a abordat pe păgubit sus, în staţia din Poiană” 1

Bicicleta e un Trek Slash de 29, cu furcă RockShox Lyrik de 170 mm, amortizor RockShox Super DeLuxe, roată spate Hope cu butuc roşu, roată faţă Bontrager Line, frâne Magura MT7, pipă Spank roşie, uşor decolorată, tijă de şa telescopică SDG şi suport de bidon Syncros, cu trusă de scule”, scrie braşoveanul în postare, alături de imaginea cu bicicleta furată şi un apel către cei care au informaţii să sune la Poliţie, potrivit bzb.ro.

Ce e la fel de important”, arată tot acesta, e „cum s-a furat bicicleta asta”. „Hoţul l-a abordat pe păgubit sus, în staţia din Poiană, că «pot să dau o tură, să văd cum e…». Omul, de treabă, i-a dat-o, apoi s-a oferit să-l ia cu el pe Drumul Galben, că nu părea că ştie trasee.

În Poiana Mică i-a mai cerut-o încă o dată, «să vadă cum merg suspensiile» şi a luat-o la vale. A lăsat în urmă altă bicicletă, care s-a dovedit a fi furată şi ea. Logic, aveţi grijă cui îi daţi bicicleta şi în ce condiţii”, a fost mesajul lăsat în atenţia publică.

Biciclete și karturi cu pedale, furate din uscătorul unui imobil din Brașov

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 3 Poliție efectuează cercetări pentru comiterea unor infracțiunii de “furt”, cu persoanele bănuite în stare reținere, după ce ar fi sustras biciclete din uscătorul unui imobil.

La data de 15 septembrie a.c., polițiștii brașoveni au primit o sesizare de la proprietarul unui imobil, situat în municipiul Brașov, în care se reclama faptul că, peste noapte, în camera uscătorului s-a pătruns forțat, iar din acest spațiu au fost sustrase două biciclete și două karturi cu pedale, scrie brasov.net.

După sesizarea primită, polițiștii au efectuat investigații și au stabilit că, la aceeași dată, în jurul orei 02.00 dimineața, persoane necunoscute ar fi pătruns în imobil prin escaladarea geamului, de unde au sustras bunurile semnalate.

Verificările au dus la identificarea celor bănuiți, stabilindu-se că aceștia sunt doi tineri, din localitățile Racoș și Măieruș-, județul Brașov. De asemenea, în urma activităților desfășurate, polițiștii au recuperat bunurile sustrase, urmând a fi returnate persoanelor vătămate.

În cauză, față de materialul probator existent, a fost dispusă reținerea celor doi tineri bănuiți de comiterea furtului pentru o perioadă de 24 de ore și introducerea acestora în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov.

Previous Story

Aeroportul Brașov. Aproape 44.000 de pasageri de la deschidere. Majoritatea români

Next Story

Alex Bodi îl atacă dur pe Dorian Popa, după ce artistul s-a dezis de Călin Donca. „Stai cu el la masă, calci în casă la om, îi cunoşti şi familia, iar când omul are probleme, eşti primul care se dezice de el. Şi asta gratis”