Averea impresionantă a Mirunei Pascu pe care fiul o toca pe droguri! Femeia are 10 afaceri și 288 de apartamente

Last Updated on septembrie 18, 2023 Mama șoferului drogat, care ucis o tânără din Brașov în stațiunea 2 Mai, a ajuns în arest pentru 30 de zile după ce a fost interceptată că șantaja martorii.

La numai câteva zile de la arestarea femeii, jurnaliștii de la Gândul au aflat cu ce se ocupă Miruna Pascu, dar și ce afaceri deține.

Averea impresionantă a Mirunei Pascu pe care fiul o toca pe droguri! Femeia are 10 afaceri și 288 de apartamente 1

Averea familiei Pascu nu este una neglijabilă. Mihai Claudiu Pascu și Miruna Pascu dețin împreună 10 firme, iar foarte multe voci afirmă că au legături strânse cu foarte mulți lideri interlopi.

Mai mult, Miruna Pascu ar deține nici mai mult nici mai puțin de 288 de proprietăți, iar Mihai Pascu, 88. Acestea se află în Sectoarele 1, 2 și 4 ale Capitalei.

După ce fiul său a provocat teribilul accident din stațiunea 2 Mai, în urma căruia doi studenți și-au pierdut viața, Miruna Pascu s-a mutat într-un apartament achiziționat recent în speranța că va scăpa de presă.

Și-a dat seama că o să fie urmărită de presă și nu a dorit. Plus că vecinii o opreau și o certau. Nu i-a plăcut, voia să nu fie recunoscută de nimeni.

S-a mutat într-unul dintre apartamentele achiziționate recent, pentru că acolo nu o cunoaște nimeni. Nu mai merge nici la firmă, își conduce afacerea de acasă. S-a îndepărtat de toată lumea. Sigur că vrea ca fiul ei să nu facă pușcărie”, au declarat colaboratori ai familiei Pascu, pentru CANCAN.RO, potrivit RTV.

Empatie zero pentru familiile victimelor de la 2 Mai

La telefon, Vlad Pascu îi mărturisește totodată mamei sale că nu îl interesează ceea ce crede lumea despre el. Iar Miruna Pascu îi ține isonul.

„Crede-mă că mă doare așa de puțin de părerea la toată lumea. În situația în care sunt acuma mă interesează foarte puțin că se uită lumea urât la mine pe stradă, în viitor“, spune agramat tânărul.

Mama îl încurajează să adopte această atitudine, arătând că sunt în asentiment. „Mă doare și pe mine tot în cot“, spune mama celui care a ucis doi tineri, potrivit Adevărul.

„Vreau să-ți fac dosar medical, să te trimită la Rahova“

Miruna Pascu dorea să își scoată fiul din arest în baza unui dosar medical. Ea voia să îl aducă la închisoarea din Rahova, într-un centru de dezintoxicare. „Vreau să-ți fac dosar medical, să te trimită la Rahova. După aia încet, încet…“, îi dă speranțe femeia promițându-i că-i rezolvă situația și-l scoate basma curată.

Ea făcea planuri pentru ca fiul său să primească arestul la domiciliu. Mama voia să închirieze o casă cu curte, în timp ce Vlad voia să se întoarcă la vila din București, de pe strada Tipografilor, unde el avea „lucrurile ordonate“.

Legătura ta cu taică-tu și cu casa aia trebuie să fie minimă, ca să ai niște șanse în viitor să mai reducem ceva din mizeria care e pe pereți“, îi spunea Miruna Pascu lui Vlad.

Previous Story

(Foto) Și la Brașov? Golite de mașini, străzile istorice ale Sibiu își recapătă farmecul de odinioară

Next Story

Un profesor din Braşov a făcut o prea mare pasiune pentru două studente. “S-a apropiat și voia să mă sărute”