Aeroportul Brașov. Dan Air reprogramează zborurile de azi (Londra și Roma) pentru data de mâine, 16.09. „Aeronava care operează în serviciul regulat este încă defectă la Bruxelles”

Last Updated on septembrie 15, 2023 Situația se complică pentru Dan Air. Compania a anunțat că reprogramează zborurile de azi (Londra și Roma) pentru data de mâine, 16.09, deoarece aeronava defectă este încă la Bruxelles.

Bună ziua stimați pasageri,
Din păcate, aeronava care operează în serviciul regulat este încă defectă la Bruxelles.
Am reușit să facem un pas înainte pentru a rezolva situația în sensul că am obtinuț șpațiu în hangarul celor de la Brussels Airlines după o lungă așteptare și se lucrează în continuare la remedierea defectului.

Aeroportul Brașov. Dan Air reprogramează zborurile de azi (Londra și Roma) pentru data de mâine, 16.09. „Aeronava care operează în serviciul regulat este încă defectă la Bruxelles” 1

Din păcate la momentul de față nu există opțiuni, celelalte aeronave ale noastre operează deja alte curse iar ceilalți operatori care ne-ar putea ajuta nu au disponibilitate din păcate.

Pentru a minimiza disconfortul prelungirii așteptate, vom reprogramam zborurile de azi (Londra și Roma) pentru data de mâine, 16.09.2023.
Ne pare rău pentru inconveniente.
Echipa DAN AIR”

Au trecut trei luni de la inaugurarea aeroportului

În primele trei luni de la deschidere, Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav a fost tranzitat de circa 39.000 de persoane., scrie Radio Brasov FM.

Este un număr însemnat pentru un obiectiv nou, spune promotorul acestui proiect, ministrul Dezvoltării, Adrian Veștea:

Primii pași pe care noi i-am făcut în aceste trei luni de zile sunt destul de relevanți. Aeroportul din Brașov are, astăzi, aproape 39.000 de pasageri, un număr destul de însemnat dacă ne raportăm la cele trei luni de zile.

Dacă ar fi să comparăm și cu alte aeroporturi care au fost deschise în urmă cu 40-50 de ani, putem spune că ne-am comportat bine.

Pentru început, în perioada următoare, urmărim să găsim soluții să creștem perioada de la 12 la 16 ore, un timp suficient pentru a putea comuta toate aeronavele care își doresc să aterizeze și să decoleze de pe aeroportul de la Brașov”.

În această perioadă, de la Braşov, se poate zbura spre 10 destinații europene, însă sunt perpective ca numărul rutelor să crească, inclusiv către destinații din afara vechiului continent. Chiar în acest moment, directorul Aeroportului, Alexandru Anghel, se află în Italia, la Bari, pentru discuții despre noi curse de la Brașov:

Ne dorim să avem un număr cât mai mare de destinații, care să poată fie operate în mod regulat, să fie prețuri bune, să fie destinațiile pe care și le doresc pasagerii și din punctul nostru de vedere, într-adevăr, odată cu începerea operaționalizării, nu s-a terminat treaba.

Continuăm discuțiile cu operatorii aerieni, facem planul de viitor pentru extindere, ne gândim cum ar trebui să tindem terminalul, cum facem cu accesibilitatea către oraș și către rețelele majore de transport”.

Previous Story

Aveau casa plină cu droguri. Mama şoferului drogat care a ucis o fată din Brașov, arestată preventiv 30 de zile pentru şantaj

Next Story

Când Brașovul producea tractoare. 1 milion de tractoare în 1984. Zilnic pe porţile întreprinderii ieșeau in medie 300 de tractoare, adică un tractor la I aproape 5 minute