Accident Brașov. Doi tineri au murit pe loc după ce s-au lovit frontal cu motocicletele. „Am auzit bușitura și m-am dus să văd și noi n-am crezut că sunt morți”

Last Updated on septembrie 23, 2023 Doi tineri de 19 ani au avut parte de o moarte violentă și instantă, în noaptea de joi spre vineri, după ce s-au ciocnit frontal cu motocicletele în comuna Holbav din județul Brașov. Adolescenţii nu aveau permise de conducere şi nici nu purtau echipamente de protecţie.

Motocicletele pe care urcaseră nu aveau faruri, iar bezna totală a contribuit din plin la producerea accidentului. Cei doi adolescenţi au intrat unul în altul, iar impactul a fost mortal.

Accident Brașov. Doi tineri au murit pe loc după ce s-au lovit frontal cu motocicletele. „Am auzit bușitura și m-am dus să văd și noi n-am crezut că sunt morți” 1

„Am auzit bușitura și m-am dus să văd și noi n-am crezut că sunt morți. Ne-am dus și am pus mână să vedem dacă mai au puls și noi ne-am speriat și am sunat pe toată lumea și am strigat și a venit tati. Noi nu aveam ce să le facem, noi doar i-am găsit”, a povestit o prietenă a băieților, potrivit brasov.net

Deşi ambulanța a ajuns rapid la locul accidentului, echipajul medical nu a mai putut decât să constate decesul.

„Au fost niște băieți chiar de nota 10. Ieri chiar a fost aici la noi de ne-a ajutat la ceva. Era așa de glumeț, ca niciodată. Nu știu ce s-a întâmplat, nu ne-a venit a crede. I-am văzut acolo jos și tot nu-mi vine a crede nici acum”, povestește o rudă.

Imediat după sesizare, echipaje de intervenţie s-au deplasat în zona indicată şi au constatat că, pe o cale de acces neamenajată circulaţiei rutiere, se află două motociclete de tip enduro răsturnate, iar lângă acestea erau doi tineri care prezentau leziuni corporale, pentru care s-au efectuat manevre de resuscitare.

Din primele date obţinute după efectuarea cercetărilor la faţa locului, a reieşit că cei doi tineri, de 19 ani, ambii din localitatea Holbav, ar fi plecat cu motociclete de la o proprietate din apropiere, iar în timpul conducerii pe un drum de pământ, vehicule s-au ciocnit frontal, impact care a dus la decesul celor implicaţi.”, a transmis, vineri, IPJ Braşov, potrivit Spynews.

În urma anchetei desfășurate, s-a constatat că niciunul dintre cei doi nu purtau echipamente de protecţie și nu aveau pe cap cască de protecţie.

Mai mult decât atât, vehiculele cu care circulau nu erau destinate deplasării pe tip de noapte, asta pentru că nu erau construite cu sistem de iluminare, acestea nefiind destinate circulaţiei pe drumurile publice.

Totodată, niciunul dintre aceștia nu dețineau permis de conducere.

În cauza penală deschisă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă urmează a se stabili toate aspectele şi circumstanţele care au dus la producerea accidentului, ancheta efectuându-se sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărneşti”, a precizat IPJ Braşov.

O șoferiță s-a răsturnat cu mașina într-o grădină, pe DN 10 Buzău – Brașov

O șoferiță s-a răsturnat cu mașina într-o grădină, pe DN 10 Buzău – Brașov, în localitatea Crasna, județul Covasna. Accidentul a avut loc astăzi, 22 septembrie.

În jurul orei 14:00, polițiștii din cadrul IPJ Covasna au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier. O femeie de 48 de ani, care conducea un autoturism pe DN10, în localitatea Crasna, pe direcția Buzău – Brașov, într-o curbă, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat, autoturismul ajungând în grădina unei locuințe amplasate pe partea dreaptă a drumului.

În urmă accidentului a rezultat vătămarea conducătoarei auto, care era singură în mașină”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Covasna, Radu Stroe, citat de covasnamedia.ro.

Previous Story

49 de ani de la inaugurarea Transfagarasanului. 1974: „Ostaşii de pe buldozere au condus cu precizie milimetrică maşinile lor pe margini de hăuri ameţitoare, înlăturînd din cale mii şi mii de tone de rocă”

Next Story

Brașov. Au început lucrările la primul Park&Ride din municipiu, prima parcare supra-etajată destinată celor care vin în oraș