Flavia Boghiu: „Luați-vă concediu și haideți la Brașov! Merită! Subcarpați vin la VibesFest. Filarmonica Brasov ne încântă cu concertele lor, iar săptămâna asta avem încă un festival la Brașov: Brașov Folk Festival!”

Last Updated on august 23, 2023 Brașovul îi întâmpină pe turiști și în această săptămână cu evenimente. În Piața Sfatului va avea loc VibFest, la final de săptămână vor avea loc concerte Filarmonica și Brașov Folk Festival!

Luați-vă concediu și haideți la Brașov! Merită! Subcarpați vin la VibesFest înainte de weekend, în Piața Sfatului. Filarmonica Brasov ne încântă cu concertele lor în fiecare săptămână, iar săptămâna asta avem încă un festival la Brașov: Brașov Folk Festival!

Flavia Boghiu: „Luați-vă concediu și haideți la Brașov! Merită! Subcarpați vin la VibesFest. Filarmonica Brasov ne încântă cu concertele lor, iar săptămâna asta avem încă un festival la Brașov: Brașov Folk Festival!” 1

Vreau să vă spun 2 lucruri despre VibesFest: este festivalul care sărbătorește comunitatea, mai ales a tinerilor, a voluntarilor, a celor care se implică.

Agentia Metropolitana Brasov și Primăria Municipiului Braşov prin Primarul Allen Coliban susțin acest festival cu participare gratuită.

VibesFest este la a doua ediție și celebrează viitorul. De ce? Pentru că prin Generația Tech (a 3-a ediție va fi lansată chiar la festival) peste 6000 de Brașoveni au urmat cursuri gratuite de “reinventare” și specializare profesională.

Voluntariat Brașov este o platformă unde 8800 de tineri brașoveni și 160 de ONG-uri au luat legătura și au crescut practic implicarea tinerilor în comunitatea lor.

Veniți la Brașov! “Este despre noi toți”, cum spun cei de la VibesFest.
P.S. Da, e intrare liberă: 24 August, Piața Sfatului, Subcarpați la VibesFest!” a transmis pe Facebook Flavia Boghiu, viceprimarul Brașovului.

Brasov Folk Festival: „📢 Doar două zile și dăm startul pentru 𝐁𝐫𝐚𝐬̦𝐨𝐯 𝐅𝐨𝐥𝐤 𝐅𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥🫶🫶🫶
Trei zile de muzică de suflet, emoție și poezie, într-o locație istorică Bastionul Țesătorilor din Brașov, pe care vă invităm să-l vizitați (posesorii de bilete au acces gratuit să viziteze Bastionul Țesătorilor din Brașov până la ora 18)🤩🤩

Flavia Boghiu: „Luați-vă concediu și haideți la Brașov! Merită! Subcarpați vin la VibesFest. Filarmonica Brasov ne încântă cu concertele lor, iar săptămâna asta avem încă un festival la Brașov: Brașov Folk Festival!” 2

Concertează artiști consacrați ai scenei folk, dar și tinere talente!🫶
🎫Bilete și abonamente 👇
https://www.ambilet.ro/tc-events/brasovfolkfestival2023/

Program:
25.08.2023: Mircea Vintila , Adrian Sărmăşan , Titus Constantin , Andreea Hristea
26.08.2023: Laurenţiu Cazan , Radu Pietreanu , Claudia Serdan , Grupul Om Bun

27.08.2023: Emeric Imre , Dinu Olărașu , Adi Bezna , Folk Two (Lupșa & Rodica Boldorea)
Proiect finanțat din bugetul Municipiului Brașov.
Organizator: Asociația Promusic Events / Recomandat de Rock FM / Partener principal: Muzeul Județean de Istorie Brașov”.

Previous Story

Ion Țiriac primește pensie specială de 12.000 de lei. „N-a pus piciorul în România în perioada 1982-1990. N-a fost la serviciu nicio secundă”

Next Story

(Foto/Video) Accident Brașov. Ambulanță răsturnată, 3 răniți. Șoferul, asistenta și pacienta. „Ambulante insuficiente care nu sunt respectate in trafic!”