Aeroportul Brașov. Wizz Air, primele probleme. Revoltă după ce avionul a aterizat la Otopeni. O brașoveancă ar fi fost agresată pentru că a sărit în apărarea unei stewardese

Last Updated on august 28, 2023 Wizz Air a început și la Aeroportul Brașov să-ți respecte clienții. Astăzi, un zbor al companiei Wizz Air, codul de zbor W94457, care efectua ruta Londra Luton (LTN) – Brașov, a aterizat pe aeroportul „Henri Coandă” (Otopeni) din București, în jurul orelor prânzului, scrie brasov.net.

În momentul în care pilotul a anunțat pasagerii despre modificarea rutei, o parte dintre aceștia s-a revoltat, unii devenind recalcitranți, potrivit Radio Brasov FM.  O brașoveancă ar fi fost agresată pentru că a sărit în apărarea unei stewardese.

Aeroportul Brașov. Wizz Air, primele probleme. Revoltă după ce avionul a aterizat la Otopeni. O brașoveancă ar fi fost agresată pentru că a sărit în apărarea unei stewardese 1

Pentru că avea multe bagaje, voluminoase, brașoveanca a ales să se deplaseze spre Brașov cu un taxi, contra sumei de 160 de euro. Biletul de avion pe traseul aerian Luton-Brașov a costat 219 lire.

În fapt, avionul a aterizat lângă Aeroportul Otopeni, iar pasagerii au fost transportați spre aerogară cu un autobuz, pentru a-și prelua bagajele. Apoi, fiecare pasager s-a descurcat cum a știut cu transportul către destinația Brașov, mai spun cei de la Radio Brasov FM.

BoardingPass: „📰 PE SCURT: zborul Wizz Air UK W94458 Brașov – Londra LTN de luni, 28 august 2023, este acum programat să decoleze la ora 18:21.

Însă, avionul cu care trebuie să fie operat este încă la București, iar șansele ca zborul Wizz Air să decoleze din Brașov înainte de ora 19:00, ora la care aeroportul se închide, scad vertiginos.

Avionul cu care acest zbor urma să fie operat a aterizat la orele prânzului pe aeroportul „Henri Coandă” (Otopeni) din cauza unor probleme tehnice, conform unor surse neoficiale.

__________
Actualizare: conform unor surse BoardingPass, zborul a fost anulat.
Momentan este neclar dacă Wizz Air va opera marți un zbor din Brașov spre Londra, ori pasagerii vor fi reprogramați pe zborul Wizz Air de miercuri, 30 august 2023, ori pe alte zboruri ale companiei operate din București și Sibiu spre Londra”.

Previous Story

Probleme și la Brașov. Firma care deținea stația GPL de la Crevedia are puncte de lucru și în Brașov. Trei dintre ele nu au autorizație la incendiu

Next Story

Aeroportul Brașov. 220 de pasageri aduși cu autobuzele, avionul a venit gol de la Otopeni. Fetiţă cu dizabilităţi, la un pas să rămână fără oxigen în timpul zborului Wizz Air