(Video) Brașoveanul care a plâns după Dacia sa. „Nu regret că am vândut mașina, numai că ceva s-a rupt în noi. A fost ca și copilul nostru”

Last Updated on iunie 17, 2023 Gheorghiță Alexe este numele bărbatului care a cumpărat mașina de la nea Vasile. Noul proprietar al Daciei 1310 TLX, model fabricat pentru piața din Ungaria, este un buzoian născut în comuna Vadu Pașii, stabilit de ceva vreme în Brașov. Tânărul a mărturisit pentru Adevărul că l-a abordat pe nea Vasile în traficul din Brașov, în timp ce acesta ducea mașina la ITP, scrie Biz Brasov.

„I-am spus să nu o mai ducă, pentru că i-o cumpăr și mă voi ocupa eu de ITP. A spus că nu are de gând să o vândă, că trebuie să vorbească cu familia mai întâi. L-am convins abia după ce l-am dus la hala cu mașini retro pe care le-am achiziționat în timp și a realizat că Steluța, așa cum își botezase Dacia, ajunge într-o colecție deosebită”, a declarat Gheorghiță Alexe pentru „Adevărul“.

(Video) Brașoveanul care a plâns după Dacia sa. „Nu regret că am vândut mașina, numai că ceva s-a rupt în noi. A fost ca și copilul nostru" 1

Ulterior, tânărul și-a argumentat solicitarea de a cumpăra Dacia 1310 spunându-i proprietarului că e pasionat de mașinile vechi. „Nu regret că am vândut mașina, numai că ceva s-a rupt în noi. A fost ca și copilul nostru”, a declarat la finalul tranzacției bărbatul de 74 de ani.

@norocelalexebuzduCu Domnu Vasile✅❤️🙏🇹🇩💪♬ sunet original – Norocel Alexe Buzdug

În câteva videoclipuri postate joi pe TikTok, chiar nea’ Vasile a povestit cum l-a întâlnit pe Gheorghiță Alexe, noul proprietar al unei Dacii. Gheorghiță Alexe a anunțat că anul viitor va face un tur al României cu Daciile, iar domnul Vasile „o va conduce pe Steluța sa”, a promis colecționarul, conform B1 Tv.

I-am și spus că-i las o dublură a cheii pentru a merge când vrea cu mașina. S-a legat o prietenie frumoasă între noi și avem de gând să pornim câteva proiecte împreună. La anul vom face turul României cu Dacii, iar domnul Vasile o va conduce pe Steluța sa”, a promis Gheorghiță Alexe.

După această achiziție, Gheorghiţă Alexe a ajuns să dețină 15 autoturisme Dacia, din toată gama, între care şi un model produs pentru export în Columbia. Au fost doar 500 de bucăţi fabricate în anii ’80 pentru a deveni taximetre în capitala Bogota, însă nu au mai apucat să ajungă peste ocean, fiind refuzate la export.

@norocelalexebuzduGreu sa te desparti de Dacia pe care ai tinuto 34 ani 🥲🙏❤️♬ sunet original – Norocel Alexe Buzdug

Previous Story

(Foto) Aeroportul Brașov. Primul charter spre Antalya. „100% grad de ocupare pentru vacanțele lunii iunie în Antalya și Creta”

Next Story

Aeroportul Brașov. Un controlor de zbor, despre scandalul programului redus. „Nu ROMATSA a propus acest program de funcționare, ci ROMATSA a oferit ceea ce i s-a cerut”