Primăria Brașov „mută” Oktoberfest. „Evenimentul nu se va organiza în Parcul Tractorul, pe domeniul public”

Last Updated on iunie 7, 2023 Primăria Brașov a venit cu precizări după ce organizatorii Oktoberfest au anunțat că vor organiza festivalul în parcul Tractorul. În ultimii șapte ani, festivalul berii se ținea pe terenul fostului stadion municipal din Bartolomeu, dar mutarea a fost necesară pentru că aici se construiește viitoarea sală polivalentă a Brașovului.

Evenimentul nu se va organiza în Parcul Tractorul, pe domeniul public, ci pe un teren proprietate privată, adiacent parcului”, a precizat purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov, Sorin Toarcea. Acesta a menționat că pentru acest eveniment organizatorul nu a solicitat desfășurarea acestui eveniment pe domeniul public.

Primăria Brașov „mută” Oktoberfest. „Evenimentul nu se va organiza în Parcul Tractorul, pe domeniul public” 1

Chiar dacă ar fi făcut-o, nu ar fi primit acordul de ocupare pentru organizarea evenimentului în interiorul parcului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov, Sorin Toarcea, citat de bzb.ro. Totodată, el a menționat că municipalitatea se va asigura că organizatorul va delimita foarte clar cele două spații, astfel încât în perioada festivalului să nu fie afectat spațiul parcului.

Conform sursei amintite, terenul pe care se va desfășura festivalul este la limita Parcului Tractorul, vis-a-vis de Serviciul Pașapoarte. Organizatorii au precizat că terenul pe care se va desfășura festivalul are o suprafață de 20.000 mp.

Primăria Municipiului Braşov: „Având în vedere informațiile apărute în mass-media cu privire la noua locație a evenimentului Oktoberfest, facem următoarele precizări:
🍻 Evenimentul nu se va organiza în Parcul Tractorul, pe domeniul public, ci pe un teren proprietate privată, adiacent parcului;

🍻 Organizatorul nu a solicitat desfășurarea acestui eveniment pe domeniul public. Chiar dacă ar fi făcut-o, nu ar fi primit acordul de ocupare pentru organizarea evenimentului în interiorul parcului;
🍻 Municipalitatea se va asigura că organizatorul va delimita foarte clar cele două spații, astfel încât în perioada festivalului să nu fie afectat spațiul parcului”.

„Lume, lume! Anunțăm oficial Oktoberfest Brașov, ediția cu numărul 14!Și pentru așa ediție cu tradiție era necesară o nouă locație: PARCUL TRACTORUL – TURNULUI. Știm că setea e mare berea maltzbier revine pe buzele „bavarezilor brașoveni” în perioada 31.08.2023 – 10.09.2023 pentru a reda tonul relaxării. Ne-a fost dor de voi, ne vedem în curând! Zike Zake!”, au scris organizatorii festivalului, pe rețelele de socializare, conform brasov.net.

Previous Story

Brașov. Piață volantă în Răcădău, sâmbătă. „Vom avea producători variați din Brașov și nu numai, cu o ofertă diversificată”

Next Story

Aeroportul Brașov. Data și ora primului zbor. „Vom ateriza cu un avion al companiei TAROM, de 100 de locuri, un Boeing. Vom fi prima cursă”