Aeroportul Brașov. Parcare gratuită. „Programul de funcționare al aeroportului va fi prelungit”

Last Updated on iunie 21, 2023 Cei care merg la Aeroportul Brașov beneficiază de parcare gratuită, în limita locurilor disponibile: 175 de locuri. În ceea ce privește programul aeroportului, Alexandru Anghel, directorul aeroportului, spune că este sigur că „în viitor, programul aeroportului va fi prelungit”.

Călătorii zborurilor charter şi de linie care au nevoie să-şi lase autoturismele parcate pot face acest lucru în limita locurilor disponibile”, au precizat reprezentanţii regiei. Mai mult, cel puțin deocamdată, nu există limită de timp pentru parcare în fața Aeroportului Brașov, scrie mytex.ro.

Aeroportul Brașov

Parcarea Aeroportului Internaţional Braşov – Ghimbav dispune de 175 de locuri, șase staţii de încărcare pentru autovehicule electrice, patru locuri destinate persoanelor cu dizabilităţi şi patru locuri pentru autocare.

Alexandru Anghel: Programul va fi prelungit în funcție de pregătirile ROMATSA

Alexandru Anghel, directorul Aeroportul Brașov, spune că este sigur că „în viitor, programul aeroportului va fi prelungit”. „Cred că totul depinde de pregătirile ROMATSA, pentru că s-a luat decizia a pregăti întâi instructori care să fie obișnuiți cu aeroportul de la Brașov. După aceasta, vor fi pregătiți și controlorii de zbor și se va putea prelungi programul aeroportului”, a precizat acesta, citat de Biz Brasov.

Adevărul este că și conducerea Aeroportului Brașov este conștientă că un program de doar 12 ore pe zi ar distruge ideea pentru care a fost construit acest obiectiv – aceea a unei legături continue cu țări care ar putea să ne furnizeze turiști, dar și țări către care ne dorim să mergem pentru a ne petrece fie un concediu plăcut, fie pentru a face business-uri profitabile.

Nurnbergul salută Aeroportul Braşov

Dacă în România, apar mai multe ştiri privind sincopele în ceea ce priveşte aterizările şi decolările de pe Aeroportul Brașov, în Germania, este privită partea plină a paharului în ceea ce priveşte noua legătură aeriană cu România. Astfel, reprezentanţii Aeroportului Albrecht Durer din Nurnberg ne-au anunţat că, odată cu zborurile Nurnberg – Aeroportul Brașov, începute în 15 iunie, a fost extinsă reţeaua de rute către Europa de Est.

Aeroportul Brașov. Parcare gratuită. „Programul de funcționare al aeroportului va fi prelungit” 1

Ba mai mult, primul zbor către oraşul de la poalele Tâmpei a fost marcat printr-o conferinţă de presă ce s-a desfăşurat la Aeroportul Nurnberg.

Cu Braşov (Kronstadt), a fost adăugată acum încă o destinaţie. Dan Air este o nouă companie aeriană prezentă pe Aeroportul Nurnberg şi va zbura de două ori pe săptămână către marele oraş din regiunea Transilvaniei (Siebenburgen).

În plus, destinaţia Bucureşti, care se află deja în programul de zbor, va fi suplimentată cu încă două conexiuni, ajungând la un total de patru zboruri pe săptămână”, ne-a anunţat Biroul de presă al aeroportului din Nurnberg, după ce pe aeroportul amintit a fost organizată o conferinţă de presă pentru a marca noile zboruri către Aeroportul Brașov, scrie bzb.ro.

Cum suntem promovaţi în Nurnberg: Branul şi Prejmerul, „capete de afiş”

De altfel, reprezentanţii aeroportului din Nurnberg au promovat şi câteva destinaţii din judeţul Braşov. „Oraşul Braşov (Kronstadt), înconjurat de munţii împăduriţi ai Carpaţilor, este situat în inima României şi oferă atât farmec tradiţional, cât şi viaţă modernă. În interiorul zidurilor oraşului vechi se află piaţa centrală cu clădiri gotice şi baroce magnifice.

De aici se pot face excursii către castelul din Prejmer (Tartlau) şi la Castelul Dracula din Bran (Torzburg)”, se arată în comunicatul amintit, în care se mai arată şi că oraşul Nurnberg a semnat încă din luna iulie a anului 2006 o declaraţie de intenţie pentru cooperarea şi intensificarea relaţiilor cu Braşovul.

Previous Story

Aeroportul Brașov. Alte două destinaţii spre Italia și Spania cu Dan Air

Next Story

Brașov. Flavia Boghiu: Pepeni de Dăbuleni, de la 1 iulie, în piețele brașovene