Aeroportul Brașov. Alte două destinaţii spre Italia și Spania cu Dan Air

Last Updated on iunie 21, 2023 Dan Air anunță doi noi curse de la Aeroportul Brașov. De la începutul lunii iulie se va putea zbura şi spre Roma (Italia) şi Valencia (Spania). Astfel, potrivit datelor disponibile pe site-ul operatorului aerian Dan Air, lunea se pot rezerva curse către capitala Italiei. Plecarea de la aeroportul de la Ghimbav va fi la ora 8.30, iar sosirea la Roma la 12.05. Prima cursă este programată în 3 iulie, iar preţul biletului începe de la 59 de euro.

Zborurule spre Valencia sunt programate în zilele de marţi, prima decolare de pe Aeroportul Internaţional Braşov – Ghimbav fiind programată marţi, 4 iulie. Decolarea de la Ghimbav va fi la ora 8.40, iar sosirea în localitatea spaniolă la ora 12.25. Costul biletului porneşte de la 59 de euro, scrie bzb.ro.

Aeroportul Brașov

UNDE SE POATE ZBURA ACUM DE LA BRAŞOV
– Luni: Nurnberg; (din iulie, şi Roma);
– Marţi: Barcelona, (din iulie, şi Valencia);
– Miercuri: Munchen, Bruxelles;

– Joi: Nurnberg, Stuttgart;
– Vineri: Londra;
– Sâmbătă: Madrid;
– Duminică: Malaga.
Operabile sunt curse charter către Turcia şi Grecia, operabile prin agenţiile de turism).

Cine este de fapt Dan Air?

Mulți dintre pasagerii Dan Air se întrebă cine este de fapt compania și ce servicii oferă sau dacă pasagerii sunt în siguranță când zboară cu avioanele ei. „Nu vă vom răspunde noi în mod direct și îi vom lăsa pe partenerii noștri să o facă.

Astăzi, vă facem cunoscută părerea celor care au zburat deja cu noi și ne-au oferit încrederea lor pentru a-i duce la destinația lor în deplin confort și siguranță. Compania națională a Serbia, Air Serbia și frații noștri sârbi pentru care zburăm de mai bine de 1 an, ne onorează cu susținerea lor pentru care le mulțumim.

Standardele DAN AIR sunt aceleași pe care le regăsiți la companii din orientul mijlociu care oferă servicii incluse și o călătorie relaxată și fără bătăi de cap față de zborul cu companii low cost.

Air Serbia, membru International Air Transport Association (IATA) și partener Etihad Airways, au ales DAN AIR pentru un parteneriat de lungă durată pentru că îndeplinim cele mai înalte standarde. Acest lucru ne clasează ca fiind primii în Romania în ceea ce înseamnă calitatea serviciilor și siguranța.

Mulțumim Air Serbia pentru privilegiul de a vă transporta pasagerii și mulțumim pasagerilor noștri care ne oferă încrederea lor pentru a trece peste începuturi care sunt mai mereu grele.

Este trist că deși suntem apreciați la nivel internațional, la noi acasă suntem blamați și respinși pentru că încercăm să oferim cele mai bune servicii și pentru cetățenii noștri. Piedicile generate de autorități, de programul de funcționare adoptat la ordin de Aeroportul Internațional Brașov deși este împotriva voinței conducerii din cauza incompetenței Romatsa R.A și de interesele ascunse care la ordin susțin operatorii străini, nu ne vor doborî și nu ne vor opri din misiunea noastră de a reda românilor demnitatea de a călători în condiții decente, cu o companie autohtonă care sprijină economia României, susține turismul atât în Brasovul Vostru cât și în București” se arată într-un comunicat prezentat de brasov.net.

Previous Story

Aeroportul Brașov, un pic în faliment, deja? Valentin Iordache: „Aeroportul Brașov ar trebui sa opereze vreo 10-15, poate chiar 20 de curse pe zi – cu 737 sau A320, să ne înțelegem! – doar ca să-și acopere cheltuielile. Tarifele mici nu aduc trafic de unele singure. Nimeni nu vine la tine că ești ieftin, dacă nu-i dai pasageri!”

Next Story

Aeroportul Brașov. Parcare gratuită. „Programul de funcționare al aeroportului va fi prelungit”