Video Brașov. Pui de  urs în curtea unei case din Noua

Last Updated on mai 26, 2023 Zilele trecute, o brașoveancă din cartierul Noua s-a trezit în curte cu un pui de urs fugărit de un cățel. Femeia se relaxa pe o canapea de pe terasa casei vorbind la telefon și din reacțiile ei se vede cât de luată prin surprindere este de apariția animalului sălbatic, potrivit Biz Brașov.

Pe imagini se vede cum femeia stă liniştită pe scaunul din curte, când, dintr-o dată, puiul de urs începe să alerge prin faţa casei, speriat de lătratul căţeluşului care fuge şi el în spatele lui, încercând să îl gonească. Femeia se ridică speriată şi se vede cum nu ştie unde să o apuce, sau ce să facă, apoi o ia pe urma celor două animale, probabil după căţeluş, conform brasov.net.

Un alt pui de urs a fost lovit mortal de o mașină în Covasna

Un pui de urs a fost lovit mortal de o maşină în Covasna. Accidentul a avut loc în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 00.30, după ce polițiștii din Covasna au primit un apel telefonic prin care erau informați că pe DN 13E km 37+200m, se află cadavrul unui pui de urs.

”Reprezentanţi ai Gărzii de Mediu Covasna, APM Covasna, IPJ Covasna şi medicul veterinar au mers la faţa locului. Au constatat că puiul de urs a murit după ce a fost lovit de o mașină.. Un incident similar s-a petrecut în urmă cu doar două zile pe DN 13E, în zona Câmpul Frumos. Cadavrele urşilor au fost duse pentru a fi incinerate la o unitate autorizată”, potrivit Adevarul.

Este al treilea incident de acest fel petrecut anul acesta în judeţul Covasna.

Previous Story

Brașov. Bucurie pentru pietoni. Din iulie se ridică maşinile parcate neregulamentar. 900 de lei taxa de recuperare

Next Story

Brașov. Piața volantă în Triaj, sâmbătă