Brașov. Bucurie pentru pietoni. Din iulie se ridică maşinile parcate neregulamentar. 900 de lei taxa de recuperare

Last Updated on mai 25, 2023 Trotuarele din Brașov vor fi libere din luna iulie. Șoferii, care totuși vor dori să parcheze neregulamentar, pentru că primăria nu le-a făcut parcare personală, vor rămâne fără autoturisme. Pentru recuperarea lor, vor trebui să plătească aproape 900 de lei taxă.

Şoferii care îşi lasă maşinile pe unde apucă în municipiul Braşov vor fi puşi în situaţia de a merge la depozitul de pe strada Hărmanului (lângă sediul RATBV ) pentru a-şi recupera maşinile. Programul de ridicări a maşinilor parcate neregulamentar a fost anunţat de mai multe luni de Primăria Braşov, însă nu a putut fi pus în aplicare din cauza lipsei unui loc special amenajat în care să fie depozitate maşinile.

Brașov. Bucurie pentru pietoni. Din iulie se ridică maşinile parcate neregulamentar. 900 de lei taxa de recuperare 1

Acest loc ar putea fi gata până în luna iulie, lucrările urmând a fi realizate de SC Tetkron SRL (firmă aflată în subordinea Consiliului Local Braşov).

Suntem în faza de autorizare a zonei în care vor fi depozitate maşinile parcate neregulamentar. Sperăm ca în câteva zile să obţinem acest document, după care Tetkron va începe amenajarea spaţiului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Braşov, Sorin Toarcea, conform bzb.ro.

Potrivit regulamentului pentru ridicările auto proprietarii vehiculelor ridicate vor plăti o taxa cumulată de 891 de lei, pentru 24 de ore, sumă în care sunt incluse costurile pentru deplasarea utilajului (226 de lei), ridicarea maşinii (310 lei), transport (261 de lei), depozitare (94 lei, pentru 24 de ore).

Dacă vehiculul este recuperat în cel mult 12 ore de la ridicare, taxa de depozitare va fi redusă la jumătate, dar celelalte tarife rămân neschimbate, anunță Radio Brasov FM.

+6 -0

Previous Story

Brașov. Azi, de la ora 12.00, toate clopotele bisericilor bat la unison

Next Story

Video Brașov. Pui de  urs în curtea unei case din Noua