Deputatul Andronache Gabriel: „Cetățuia Brașovului  ajunge în administrarea Primăriei. Guvernul Nicolae Ciucă a aprobat în ședința de astăzi Hotărârea de Guvern care stabilește transferul imobilului”

Last Updated on mai 24, 2023 Deputatul Andronache Gabriel (PNL Brașov) a anunțat că Guvernul Ciucă a aprobat transferul Cetățuii Brașov în proprietatea Primăriei. Din acest moment pot începe lucrările de reabilitare.

Deputatul Andronache Gabriel:Guvernul Nicolae Ciucă a aprobat în ședința de astăzi Hotărârea de Guvern care stabilește transmiterea unui imobil din domeniul public al statului și administrarea Ministerului Finanțelor în domeniul public al municipiului Brașov, județul Brașov.

Deputatul Andronache Gabriel: „Cetățuia Brașovului  ajunge în administrarea Primăriei. Guvernul Nicolae Ciucă a aprobat în ședința de astăzi Hotărârea de Guvern care stabilește transferul imobilului” 1

Astfel, monumentului Cetățuia Brașovului va ajunge în administrarea Primăriei Brașov. Felicitări Adrian Ioan Veştea, Președintele Consiliului Judetean Brașov, pentru efortul și implicarea realizate prin demersuri instituționale cu scopul ca acest monument important să se întoarcă la comunitatea brașoveană. Menționez implicarea viceprimarului Rusu Sebastian Mihai în realizarea procedurii de transfer a Cetățuii către patrimoniul municipiului.

Deputatul Andronache Gabriel: „Cetățuia Brașovului  ajunge în administrarea Primăriei. Guvernul Nicolae Ciucă a aprobat în ședința de astăzi Hotărârea de Guvern care stabilește transferul imobilului” 2

Sunt sigur că în perioada următoarele cele două autorități locale vor găsi cele mai bune soluții pentru ca Cetățuia Brașovului să redevină un obiectiv turistic emblematic pentru Brașov, de care să se bucure atât brașovenii, cât și turiștii din orașul de la poalele Tâmpei

Allen Coliban: „Cetățuia Brașovului este a brașovenilor! Este o victorie a brașovenilor. Felicitări și mulțumiri tuturor!”

Previous Story

(Foto) Aeroportul Brașov este oficial finalizat! „Ultima investiţie în infrastructura aeroportuară a fost recepţionată”

Next Story

Brașov. Azi, de la ora 12.00, toate clopotele bisericilor bat la unison