Liviu Dragnea, ceartă cu angajaţii Primăriei Brașov. „Vă gătesc doar dacă pleacă primarul” /„Mulțumim, dar avem alergie la corupție”

Last Updated on aprilie 6, 2023 Liviu Dragnea și- deschis canal de Youtube unde prezintă rețete. Un angajat al Primăriei Brașov, condusă de reprezentantul USR, Allan Coliban, a încercat o înţepătură al adresa lui Liviu Dragnea: „Gătiți și în primării? Să știm să nu rămânem fără tacâmuri!”.

Fostul politican a răspuns printr-un video acestui comentariu: „Adevarul e că după ce v-am mărit salariile foarte mult, mai rămâne să vă gătesc. La Primăria Brașov voi găti doar după ce va pleca actualul primar”. „Mulțumim, dar avem alergie la corupție, a fost replica venită din partea Primăriei Braşov, conform RTV.

Liviu Dragnea, ceartă cu angajaţii Primăriei Brașov. „Vă gătesc doar dacă pleacă primarul” /„Mulțumim, dar avem alergie la corupție” 1

Liviu Dragnea a fost desființat complet de un celebru chef: „Ajutorul meu de bucătar face mai bine”

Chef Radu Frandeș, fost participant la Exatlon România, a analizat dibăcia lui Liviu Dragnea în bucătărie. Expertiza lui este una avizată, acesta gătind pentru cele mai bune restaurante din Cluj.

Bucătarul și-a exprimat opinia despre felul în care fostul politician a gătit. Acesta a precizat că părerea lui nu e influențată în niciun fel din punct de vedere politic.

În primul rând, tigaia e mică! Fasolea… Nu știu dacă era proaspătă sau congelată. Apoi, sosul de roșii se face separat, cu cimbru, ca să fie aromatizat, iar apoi se pune peste fasole. Se fac separat, domnule Dragnea, au gusturi diferite, abia apoi se amestecă!

Și să pună apa să fiarbă bine! Eu îi dădeam peste mâini! Ajutorul meu de bucătar face mai bine mâncarea”, a declarat Radu Frandeș, pentru fanatik.ro.

Previous Story

Brașovul, lovitură în imobiliare: proiecte de 500 milioane euro în următorii 5 ani

Next Story

Accident Brașov. O tânără a murit violent după ce a intrat cu ATV-ul într-un stâlp