Accident Brașov. O tânără a murit violent după ce a intrat cu ATV-ul într-un stâlp

Last Updated on aprilie 6, 2023 O tânără de 19 ani a avut parte de o moarte violentă după ce a intrat cu ATV-ul într-un stâlp. Fata se afla pe un ATV condus de un prieten, care a pierdut controlul direcției pe patru roți și s-a făcut praf după impact, anunță Observator TV.

„În jurul orei 15.00, Poliția Municipiului Făgăraș fost sesizată cu privire la faptul că, pe DJ 104A, de pe raza localității Drăguș, județul Brașov, ar fi avut loc un accident rutier în care a fost implicat un ATV.

Accident Brașov. O tânără a murit violent după ce a intrat cu ATV-ul într-un stâlp 1

Din primele cercetări efectuate, polițiștii au stabilit faptul că ATV-ul ar fi lovit un stâlp electric din beton, după care s-ar fi răsturnat pe partea carosabilă.

În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală a două persoane, care s-a fi aflat pe ATV, un tânăr și o tânără, ambii în vârstă de 19 ani.

Echipajele SMURD care au ajuns la fața locului au efectuat tinerei manevre de resuscitare, dar ulterior au declarat decesul acesteia.
În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului”, au informat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, potrivit mytex.ro.

Previous Story

Liviu Dragnea, ceartă cu angajaţii Primăriei Brașov. „Vă gătesc doar dacă pleacă primarul” /„Mulțumim, dar avem alergie la corupție”

Next Story

Aeroportul Brașov. Adrian Veştea: „WIZZ Air va zbura de la Braşov!” Wizz Air a anunțat primele două curse de linie, spre Anglia și Germania