Brașov. „Vânătoare de ouă”, la Dino Parc Râşnov, duminică. „Uitaţi-vă cu atenţie după oul auriu, care vă poate aduce un premiu special”

Last Updated on aprilie 12, 2023 La Dino Parc Râșnov va fi organizată o „vânătoare de ouă” în 16 aprilie, de la ora 11.00.

„Înarmaţi-vă cu multă voie bună şi atenţie pentru a găsi toate ouăle ascunse de iepuraş cu multă dibăcie, printre dinozauri. La începutul cursei, fiecare participant primeşte o hartă a parcului cu indicii despre ascunzători şi porneşte în aventură.

Brașov. „Vânătoare de ouă”, la Dino Parc Râşnov, duminică. „Uitaţi-vă cu atenţie după oul auriu, care vă poate aduce un premiu special” 1

Uitaţi-vă cu atenţie după oul auriu, care vă poate aduce un premiu special. La finalul fiecărei runde se va realiza un clasament, iar pentru a fi desemnat câştigător trebuie să adunaţi în coş cât mai multe ouă. Pregătim diplome de participare pentru toţi copiii care participă la Egg Hunt”, anunţă iniţiatorii evenimentului.

„Vânătoarea de ouă” se va desfăşura în mai multe ture, iar orele de start pentru acestea vor fi 11:00, 13:00 şi 15:00.

Brașov. „Vânătoare de ouă”, la Dino Parc Râşnov, duminică. „Uitaţi-vă cu atenţie după oul auriu, care vă poate aduce un premiu special” 2

Dino Parc Râșnov: „🦖 Dragilor, și în acest an iepurașul a ascuns la Dino Parc Râșnov o mulțime de ouă pe care vă invităm să le descoperiți la Egg Hunt-ul ce va avea loc pe 16 aprilie, începând cu ora 11:00.

Pentru că iepurașul a fost foarte harnic, Egg Hunt-ul se va desfășura în mai multe ture, iar programul acestora este următorul:
✔️ 11:00
✔️ 13:00
✔️ 15:00

Vă așteptăm cu drag, alături de cei mici, pentru o zi plină de distracție, la Dino Parc Râșnov! 🦖🦖
P.S. Pregătim diplome de participare pentru toți copiii care participă la Egg Hunt!”

Previous Story

Brașov. Programul de Paște al autobuzelor RATBV

Next Story

Președintele CJ Covasna, despre deschiderea Aeroportului Brașov: „Cei care au plecat în străinătate acum 15-20 de ani se vor reîntoarce odată cu deschiderea Aeroportului de la Brașov”