Video Brașov. Un tren cu blindate și camioane militare a deraiat. Incidentul a fost filmat de un șofer

Last Updated on martie 18, 2023 Un tren încărcat cu blindate și camioane militare a deraiat vineri seara în județul Brașov şi a rupt șina pe o porțiune de câțiva zeci de metri. Momentul a fost filmat de un conducător auto oprit la trecerea la nivel cu calea ferată, anunță Antena 3.

Totul s-a întâmplat la Beia, în Braşov, după ce un lanț care lega încărcătura s-a desprins și a fost agățat de șine. Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz.

Video Brașov. Un tren cu blindate și camioane militare a deraiat. Incidentul a fost filmat de un șofer 1

Era ora 20.30, la ieșire din Halta Beia, când penultimul vagon al trenului cu tehnică militară auto a deraiat, de la al doilea boghiu, cu aproximativ 12 cm. Doi tineri aflaţi în zonă au filmat fix momentul în care s-a întâmplat. Potrivit martorilor, totul a început în acest loc. Un lanţ cu care era legat un transportor s-ar fi desprins şi ar fi lovit şina chiar în dreptul roţilor, anunță Observator Tv.

Între stațiile Cața și Beia s-a circulat o perioadă pe un singur fir. O bucată de şină aflată chiar pe mijlocul căii ferate a fost agăţată, îndoită şi chiar călcată de garnitura militară. Garnitura cu 11 vagoane era încărcată cu trei camioane militare şi 10 transportoare blindate.

Potrivit indicativelor, transportoarele sunt ale Batalionului 341 Infanterie “Rechinii Albi”, de la Topraisar, din județul Constanța. Până pe 20 martie, infanteriștii din Constanța sunt în poligonul Cincu, unde se pregătesc pentru o misiune de menținere a securității.

„Pe raza SRCF Brasov, în jurul orei 20:30, la ieșire din stația Beia,.pe firul II penultimul vagon din compunerea unui tren de marfă a deraiat de al 2-lea boghiu”, transmit autoritățile, anunță și site-ul știrileprotv.ro

Previous Story

Deputatul brașovean Gabriel Andronache: Drumurile județene, protejate de distrugerea cauzată de camioanele supraîncărcate. Se măresc amenzile!

Next Story

Brașov. 33 de cai, salvaţi de poliţişti dintr-un abator. Caii urmau să fie sacrificați, iar carnea exportată în Italia